Radna tela

  • Utorak, 1. mart 2016.

    41. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova, na sednici održanoj 1. marta, razmotrio je Inicijativu Kancelarije za ljudska i manjinska prava za zajedničko obeležavanje 8. marta - Međunarodnog dana žena, u Domu Narodne skupštine.

  • Utorak, 1. mart 2016.

    40. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici od 1.marta, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva informisali su se o radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za 2015. godinu i razmotrili Izveštaj o radu Odbora rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva za 2015. godinu.

  • Utorak, 1. mart 2016.

    47. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici održanoj 1. marta, članovi Odbora za kulturu i informisanje razmotrili su Predlog za povlačenje tačke 9. iz Dnevnog reda Prve sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije, koja glasi: Lista kandidata za izbor člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, koji je podneo Odbor za kulturu i informisanje Narodne skupštine.

  • Utorak, 1. mart 2016.

    54. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici Odbora za evropske integracije, održanoj 1. marta, članovi Odbora razmotrili su Izveštaj o pregovorima o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji tokom predsedavanja Velikog Vojvodstva Luksemburga, u periodu od 1. jula do 31. decembra 2015. godine.

  • Utorak, 1. mart 2016.

    56. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici Odbora, održanoj 1. marta, članovi Odbora razmatrali su Predlog odluke o izboru predsednika, zamenika predsednika i članova Upravnog odbora Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge, koji je podnela Vlada i Informaciju o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, za period novembar i decembar 2015. godine – januar 2016. godine.

  • Utorak, 1. mart 2016.

    63. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici od 1. marta, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu prihvatili su jednoglasno Predlog zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Ponedeljak, 29. februar 2016.

    187. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 29. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, koji je podnela Vlada.

  • Nedelja, 28. februar 2016.

    186. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je, na sednici od 28. februara, razmotrio Predlog za donošenje autentičnog tumačenja odredbi člana 52. stav 1, člana 29. stav 1, člana 30. stav 2. i člana 50. stav 2. tačka 1) Zakona o privatizaciji („Službeni glasnik RS“, br. 83/2014, 46/2015 i 112/2015), koji je podnela narodni poslanik dr Aleksandra Tomić.

  • Nedelja, 28. februar 2016.

    62. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici od 28. februara, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrili su u pojednostima Predlog zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o opštem upravnom postupku i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije.

  • Nedelja, 28. februar 2016.

    185. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je, na sednici održanoj 28.februara, razmotrio amandmane podnete na Predlog zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o opštem upravnom postupku i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije.

  • Petak, 26. februar 2016.

    61. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samouravu na sednici održanoj 26. februara razmotrio je i prihvatio u načelu, Predlog zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o opštem upravnom postupku, koje je podnela Vlada, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije, koji je podneo narodni poslanik dr Branislav Blažić.

  • Petak, 26. februar 2016.

    184. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo održanoj 26. februara, članovi Odbora razmotrili su tri predloga zakona iz dnevnog reda Sedmog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2016. godini.

  • Petak, 26. februar 2016.

    39. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici od 26. februara, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva upoznali su se sa aktuelnim stanjem u zbrinjavanju tražilaca azila – migranata.

  • Četvrtak, 25. februar 2016.

    Održano javno slušanje o dualnom obrazovanju

    Odbor za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održao je danas u Narodnoj skupštini javno slušanje na temu „Dualno obrazovanje u funkciji boljeg zapošljavanja – za i protiv“.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    86. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, na sednici održanoj 23. februara, razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koji je podnela Vlada, u pojedinostima i Finansijski plan Agencije za energetiku Republike Srbije za 2016. godinu.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    183. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 23. februara, razmatrani su amandmani na Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu, objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama. Članovi Odbora razmatrali su i predložene amandmae na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Predlog zakona o javnom zdravlju i Predlog zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    49. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 23. februara, članovi Odbora razmotrili su aktuelnu situaciju u stočarstvu i otkupne cene u svinjarstvu.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    43. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 23. februara, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu,objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    38. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Na sednici Odbora za zdravlje i porodicu, održanoj 23. februara, razmotreni su Predlog zakona o javnom zdravlju i Predlog zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, u pojedinostima.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    46. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 23. februara, razmotren je Izveštaj o radu Nacionalnog saveta za kulturu za period jul 2014 - jul 2015. godine.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
petak, 19. april

Ceo kalendar događaja