Radna tela

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  39. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održanoj 23. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima Predlog zakona o zadrugama, Predlog zakona o privrednim komorama, Predlog zakona o centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u Agenciji za privredne registre, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privatizaciji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  47. sednica Odbora za spoljne poslove

  Odbor za spoljne poslove je održao 47. sednicu 23. decembra na kojoj je razmatran Izveštaj o radu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije u periodu od 1. januara do 30. septembra 2015. godine.

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  35. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici održanoj 23.decembra, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva razmotrili su, u načelu, Predlog zakona o dopunama Zakona o sprečavanju diskriminacije osoba sa invaliditetom.

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  164. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 23. decembra razmatrani su amandmani na predloge zakona, koje je podnela Vlada.

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  39. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 23. decembra, razmatran je Predlog zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  82. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  sredstava, održanoj 23. decembra članovi Odbora, pre prelaska na dnevni red usvojili su predlog predsednika Odbora Veroljuba Arsića da se objedini rasprava o svim tačkama Dnevnog reda, i da se Odbor najpre izjašnjava o amandmanima koje je predstavnik predlagača prihvatio, a potom o amandmanima koji od strane istog nisu prihvaćeni.

 • Sreda, 23. decembar 2015.

  31. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, održanoj 23. decembra 2015. godine, razmatrani su amandmani na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o naučnoitraživačkoj delatnosti.

 • Utorak, 22. decembar 2015.

  22. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

  Na sednici Odbora za zaštitu životne sredine, održanoj 22. decembra, članovi Odbora razmotrili su i prihvatili Predlog zakona o zaštiti zemljišta, u načelu.

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  50. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici Odbora, održanoj 21. decembra, razmotren je, u načelu, Predlog zakona o obnovi nakon elementarne i neke druge nepogode, koji je predložila Vlada.

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  38. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrio je, na sednici od 21. decembra, u načelu, predloge zakona o zadrugama, o privrednim komorama, o centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u Agenciji za privredne registre, o izmenama i dopunama Zakona o privatizaciji i o izmenama i dopunama Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  38. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici od 21. decembra, članovi Odbora za kulturu i informisanje razmotrili su Predlog zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis, u načelu.

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  81. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 21. decembra članovi Odbora, pre prelaska na dnevni red, jednoglasno su usvojili predlog predsednika Odbora Veroljuba Arsića da se, u skladu sa članom 76. Poslovnika Narodne skupštine, objedini zajednički načelni i jedinstveni pretres o svim tačkama Dnevnog reda sednice.

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  163. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo , održanoj 21. decembra, razmotreni su sledeći predlozi zakona :

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  43. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici od 21. decembra, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, u načelu.

 • Petak, 18. decembar 2015.

  56. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 18. decembra, članovi Odbora razmatrali su liste kandidata i predloge odluka za izbor nosilaca javnotužilačkih funkcija u Republici Srbiji, koje je podnela Vlada Republike Srbije.

 • Četvrtak, 17. decembar 2015.

  162. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 17. decembra 2015. godine razmotrio amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti, Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju i na Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva.

 • Četvrtak, 17. decembar 2015.

  34. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

  Na sednici Odbora za zdravlje i porodicu, održanoj 17. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima, tri predloga zakona koji su na dnevnom redu Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

 • Četvrtak, 17. decembar 2015.

  80. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 17. decembra razmatran je i jednoglasno usvojen Predlog da se po hitnom postupku, u skladu sa članom 168. stav 3. Poslovnika Narodne skupštine, na dnevni red Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini stavi Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

 • Četvrtak, 17. decembar 2015.

  55. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 17. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima, Predlog zakona o izvršenju i obezbeđenju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o dopuni Zakona o sudijama, kao i Predlog zakona o dopunama Zakona o javnom tužilaštvu.

 • Četvrtak, 17. decembar 2015.

  161. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 17. decembra razmotrio amandman koji je Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu podneo na Predlog zakona o izvršenju i obezbeđenju.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4