Saziv od 16. aprila 2014.

Održano premijerno predstavljanje Evropskog zdravstvenog potrošačkog indeksa (EHCI 2015) u Srbiji

Četvrtak, 18. februar 2016. |

Ekonomski kokus u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Privrednom komorom Srbije – Grupacija veledrogerija, organizovao je premijerno predstavljanje Evropskog zdravstvenog potrošačkog indeksa (EHCI 2015) u Srbiji.

  • Četvrtak, 12. novembar 2015.

    21. sastanak Ekonomskog kokusa

    Predsednik Ekonomskog kokusa i potpredsednik Narodne skupštine prof. dr Vladimir Marinković održao je 21. sastanak Ekonomskog kokusa na kojem se razgovaralo o amandmanima na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnom premeru i katastru.

  • Utorak, 10. novembar 2015.

    Održan 20. sastanak Ekonomskog kokusa

    Članovi Ekonomskog kokusa, razgovarali su o Nacrtu zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru.

  • Sreda, 4. novembar 2015.

    Održan 19. sastanak Ekonomskog kokusa

    Članovi Ekonomskog kokusa primili su njegovu ekselenciju ambasadora Izraela u Beogradu, Josefa Levija (Yossef Levy) i Srpsko-izraelsku privrednu asocijaciju, u Domu Narodne skupštine, gde su razgovarali o ekonomskoj saradnji i jačanju i mogućnosti povećanja trgovinske razmene i investicija.

  • Sreda, 28. oktobar 2015.

    Održan 18. sastanak Ekonomskog kokusa

    Na 18. sastanku članovi Ekonomskog kokusa sastali su se danas u Domu Narodne skupštine sa predstavnicima Republičkog geodetskog zavoda i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gde su razgovarali o amandmanima na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnom premeru i katastru.

  • Utorak, 20. oktobar 2015.

    Održan 17. sastanak Ekonomskog kokusa

    Članovi Ekonomskog kokusa sastali su se, u Domu Narodne skupštine, sa delegacijom Stejt departmenta Sjedinjenih Američkih Država, predstavnicima Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED ), Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) i USAID Srbija.

  • Utorak, 13. oktobar 2015.

    Održan 16. sastanak Ekonomskog kokusa

    Održan 16. sastanak Ekonomskog kokusa, na kom su članovi parlamentarne grupe razmatrali amandmane i moguće korekcije Predloga zakona o ulaganjima.

  • Utorak, 6. oktobar 2015.

    Sastanak sa delegacijom Privredne komore malih i srednjih preduzeća i preduzetnika

    Potpredsednik Narodne skupštine i predsednik Ekonomskog kokusa prof. dr Vladimir Marinković sastao se sa delegacijom Privredne komore malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

  • Utorak, 25. avgust 2015.

    Sastanak potpredsednika Marinkovića sa predstavnicima organizacije Jedan svet mladih

    Potpredsednik Narodne skupštine i predsednik Ekonomskog kokusa prof. dr Vladimir Marinković sastao se sa predstavnicima organizacije Jedan svet mladih (One Young World) iz Londona, povodom kandidature Beograda za održavanje Samita 2018. godine.

  • Ponedeljak, 3. avgust 2015.

    Održan drugi sastanak Ekonomskog kokusa sa predstavnicima Udruženja „Međunarodni transport“

    Predsednik i članovi Ekonomskog kokusa sastali su se danas, u Domu Narodne skupštine, sa predstavnicima Poslovnog udruženja prevoznika tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju „Međunarodni transport“.

  • Petak, 31. jul 2015.

    Održan sastanak Ekonomskog kokusa sa predstavnicima Poslovnog udruženja prevoznika tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju „Međunarodni transport“

    Predsednik i članovi Ekonomskog kokusa sastali su se danas, u Domu Narodne skupštine, sa predstavnicima Poslovnog udruženja prevoznika tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju „Međunarodni transport“.

  • Utorak, 21. jul 2015.

    Održan sastanak potpredsednika Marinkovića i šefa Odeljenja za evropske integracije i ekonomskog odeljenja Delegacije EU u Srbiji

    Potpredsednik Narodne skupštine i predsednik Ekonomskog kokusa prof. dr Vladimir Marinković sastao se sa šefom Odeljenja za evropske integracije i ekonomskog odeljenja Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, Frikom Janmatom.

  • Četvrtak, 16. jul 2015.

    Ekonomski kokus u poseti Čajetini i Užicu

    Članovi Ekonomskog kokusa Narodne skupštine i predstavnici NALED-a i IRI-ja sastali su se sa privrednicima i predstavnicima lokalnih samouprava Čajetine i Užica.

  • Utorak, 7. jul 2015.

    15. sastanak Ekonomskog kokusa

    Na sastanku Ekonomskog kokusa, koji je održan 7. jula, nastavljena je diskusija na temu „Vaučerizacija obrazovanja“ koju su na 13. sastanku Ekonomskog kokusa predstavili članovi Libertarijanskog kluba (LIBEK) Miloš Nikolić i Mihailo Gajić.

  • Četvrtak, 25. jun 2015.

    14. sastanak Ekonomskog kokusa

    Na 14. sastanku Ekonomskog kokusa Narodne skupštine, održanom 25. juna, razmotren je Nacrt zakona o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu uz naknadu i Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnom premeru i katastru.

  • Četvrtak, 11. jun 2015.

    Održan Dan dobavljača Dženeral elektrika uz prisustvo najviših držanih zvaničnika

    Skup Dan dobavljača Dženeral elektriks (General Electric) okupio je 69 domaćih kompanija kojima je na taj način omogućeno da kroz niz sastanaka ostvare kontakt i saradnju sa sedam sektorskih kompanija Dženeral elektrika.

  • Sreda, 3. jun 2015.

    13. sastanak Ekonomskog kokusa

    Na 13. sastanku Ekonomskog kokusa, održanom 3. juna, diskutovalo se o temi „Vaučerizacija obrazovanja“, koju su predstavili članovi Libertarijanskog kluba (LIBEK) Miloš Nikolić i Mihailo Gajić.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31