Radna tela

  • Četvrtak, 17. decembar 2015.

    160. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 17. decembra razmotrio amandmane ne predloge zakona koji se nalaze na dnevnom redu Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Sreda, 16. decembar 2015.

    159. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 16. decembra, u Domu Narodne skupštine, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo izabrao je zamenika predsednika Odbora.

  • Sreda, 16. decembar 2015.

    37. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na 37. sednici, održanoj 16. decembra, članovi Odbora za kulturu i informisanje, prilikom utvrđivanja dnevnog reda, prihvatili su većinom glasova predlog Dušice Stojković da se u dnevni red sednice uvrsti tačka odlaganje rasprave o razmatranju Prigovora udruženja, čiji su ciljevi ostvarivanje slobode izražavanja i zaštita dece, do izjašnjavanja Narodne skupštine o autentičnom tumačenju odredaba Zakona o elektronskim medijima član 11, stavovi 4,5. i 6.

  • Utorak, 15. decembar 2015.

    46. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove i Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova, održali su 15. decembra, zajedničku sednicu na kojoj su se članovi Odbora upoznali sa Nacrtom zakona o javnom okupljanju, koji je dostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

  • Utorak, 15. decembar 2015.

    39. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i Odbor za odbranu i unutrašnje poslove, održali su 15. decembra, zajedničku sednicu na kojoj su se članovi Odbora upoznali sa Nacrtom zakona o javnom okupljanju, koji je dostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

  • Utorak, 15. decembar 2015.

    34. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 15. decembra, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva upoznali su se sa hraniteljstvom, kao jednim od vidova zbrinjavanja dece u Srbiji.

  • Ponedeljak, 14. decembar 2015.

    33. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Na sednici Odbora za zdravlje i porodicu, održanoj 14. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u načelu, tri predloga zakona uvrštena na dnevni red Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2015. godini, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 14. decembar 2015.

    54. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu članovi Odbora razmatrali su, u načelu, Prelog zakona o izvršenju i obezbeđenju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o dopuni Zakona o sudijama, Predlog zakona o dopunama Zakona o javnom tužilaštvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Visokom savetu sudstva. Razmotreni su, takođe u načelu, i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Državnom veću tužilaca, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Pravosudnoj akademiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Poljske o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka, koje je podnela Vlada.

  • Subota, 12. decembar 2015.

    158. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 12. decembra razmotrio trinaest predloga zakona koji su predloženi za dnevni red Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Subota, 12. decembar 2015.

    79. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 12. decembra članovi Odbora razmotrili su amandman koji je, u Danu za glasanje, Odbor podneo na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu.

  • Subota, 12. decembar 2015.

    157. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 12. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u Danu za glasanje amandman na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

  • Subota, 12. decembar 2015.

    78. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 12. decembra članovi Odbora razmotrili su amandman koji je, u Danu za glasanje, Odbor podneo na Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2016. godinu.

  • Subota, 12. decembar 2015.

    156. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 12. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u Danu za glasanje amandman na Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2016. godinu sa predlogom odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2016. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2016. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2016. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2016. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

  • Petak, 11. decembar 2015.

    36. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Članovi Odbora za za kulturu i informisanje su, na sednici održanoj 11. decembra, razmatrali, u pojedinostima, Predlog Zakona o izmeni Zakona o javnim medijskim servisima koji je podnela Vlada.

  • Petak, 11. decembar 2015.

    46. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 11. decembra, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su i jednoglasno prihvatili više inicijativa za posete delegacija Narodne skupštine u narednom periodu.

  • Petak, 11. decembar 2015.

    11. sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Na sednici od 11. decembra, članovi Odbora za Kosovo i Metohiju razmotrili su Izveštaj o napretku u dijalogu Beograda i Prištine za period april-oktobar 2015. godine, koji su podnele Kancelarija za Kosovo i Metohiju i Kancelarija za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama samouprave u Prištini.

  • Petak, 11. decembar 2015.

    49. sednica Odbora za prostorno planiranje, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici Odbora za prostorno planiranje, infrastrukturu i telekomunikacije, održanoj 11 decembra, razmotren je i prihvaćen Izveštaj o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, za period avgust-oktobar 2015. godine.

  • Petak, 11. decembar 2015.

    50. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici Odbora za evropske integracije, održanoj 11. decembra, razmotrena je inicijativa da Odbor za evropske integracije uputi poziv predsedniku Odbora za evropske poslove Bundestaga da poseti Narodnu skupštinu.

  • Petak, 11. decembar 2015.

    40. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednci održanoj, 11. decembra, Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrio je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju u pojedinostima, koji je podnela Vlada. Nakon diskusije Odbor je rešio da prihvati jedan od 57 podnetih amandmana.

  • Četvrtak, 10. decembar 2015.

    38. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    U cilju obeležavanja 10. decembra, Međunarodnog dana ljudskih prava, u Skupštini AP Vojvodine održana je zajednička sednica Odbora za ravnopravnost polova Skupštine AP Vojvodine i Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Narodne skupštine Republike Srbije.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
petak, 19. april

Ceo kalendar događaja