Radna tela

  • Petak, 7. decembar 2018.

    Druga sednica Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija

    Na Drugoj sednici Komisije za izvršenje krivičnih sankcija, održanoj 7. decembra, razmotren je Plan rada Komisije.

  • Petak, 7. decembar 2018.

    58. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 7. decembra, članovi Odbora za spoljne poslove usvojili su četiri inicijative za posete, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija, usvojili izveštaje o realizovanim posetama i konstatovali realizovane parlamentarne i ostale kontakte.

  • Četvrtak, 6. decembar 2018.

    61. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici održanoj 6. decembra 2018. godine, razmotrili predloge odluka o finansijskim planovima DRI i Fiskalnog saveta.

  • Četvrtak, 6. decembar 2018.

    Šesta sednica Odbora za prava deteta

    Na sednici, održanoj 6. decembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog za organizovanje javnog slušanja o inicijativi „Naše dete – naša odluka“, za izmene i dopune Porodičnog zakona.

  • Sreda, 5. decembar 2018.

    39. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije su, na sednici od 5. decembra, razmotrili izveštaje o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija od oktobra 2017. do oktobra 2018. godine.

  • Sreda, 5. decembar 2018.

    94. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici od 5. decembra, razmotrili amandmane koje su podneli Odbor za zaštitu životne sredine, Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Odbor za pravosuđe, državu upravu i lokalnu samoupravu, kao i narodni poslanici Katarina Rakić i Đorđe Komlenski.

  • Sreda, 5. decembar 2018.

    46. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 5. decembra 2018. godine, razmotrili više predloga zakona u pojedinostima, koji su na dnevnom redu Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    36. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmatrali su Izveštaj o radu Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge za 2017. godinu.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    38. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmatrali su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, Predlog zakona o dopuni Zakona o komunalnim delatnostima i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    34. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su na sednici od 3. decembra 2018. godine razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmeni i dopunama Zakona o privrednim društvima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ulaganjima, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu, objektima i vodovima Rudarsko-topioničarskog basena RTB Bor d.o.o, Bor i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i pribavljanja dokumentacije radi realizacije izgradnje sistema za transport prirodnog gasa „Južni tok“.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    36. sednica Odborа za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora, održanoj 3. decembra, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vodama, u pojedinostima.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    30. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo je, na sednici održanoj 3. decembra, razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o Fondu za nauku Republike Srbije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o patentima.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    20. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici, održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmotrili su amandmane na Predlog zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti, koji je podnela narodni poslanik Maja Gojković.

  • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

    23. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Članovi Odbora za kulturu i informisanje su, na sednici do 3. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.

  • Nedelja, 2. decembar 2018.

    93. sednica Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora, održanoj 2. decembra, razmotreno je u pojedinostima više predloga zakona koji su na dnevnom redu Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

  • Petak, 30. novembar 2018.

    60. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici održanoj 30. novembra 2018. godine, razmotrili u pojedinostima više predloga zakona koji su na dnevnom redu Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

  • Petak, 30. novembar 2018.

    32. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 30. novembra, članovi Odbora su, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, razgovarali na temu „Poslovna sposobnost kao preduslov za uključenost i jednakost osoba sa invaliditetom“.

  • Sreda, 28. novembar 2018.

    57. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 28. novembra, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Indije o saradnji u oblasti kulture, umetnosti, mladih, sporta i medija.

  • Utorak, 27. novembar 2018.

    45. sednica Odbora pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su na kraćoj sednici, održanoj 27. novembra, razmotrili i dali saglasnost na Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u stručnoj službi Agencije za borbu protiv korupcije.

  • Utorak, 27. novembar 2018.

    37. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 27. novembra, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, Predlog zakona o dopuni Zakona o komunalnim delatnostima i Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
petak, 3. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja