Radna tela

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    95. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici održanoj 11. februara, razmotrili predloge zakona koji su na dnevnom redu Jedanaestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    24. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici održanoj 11. februara, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Srpskoj književnoj zadruzi, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    62. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici, održanoj 11. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Gruzije o ukidanju viza za nosioce običnih pasoša.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    31. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Na sednici Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, održanoj 11. februara, razmotreni su Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o osnivanju Evropske organizacije za nuklearna istraživanja i Predlog zakona o potvrđivanju Protokola o privilegijama i imunitetima Evropske organizacije za nuklearna istraživanja, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    33. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici, održanoj 11. februara, članovi Odbora su razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije koja se odnosi na bezbednost i zdravlje u poljoprivredi.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    38. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici, održanoj 11. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Indije o saradnji u oblasti zdravlja bilja i biljnog karantina, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    23. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora održanoj 11. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o izmeni Zakona o oružju i municiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Kazahstan o saradnji u borbi protiv kriminala i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o izmenama i dopunama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o graničnoj kontroli u drumskom, železničkom i vodnom saobraćaju, koje je podnela Vlada.

  • Petak, 8. februar 2019.

    62. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 8. februara, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili predloge odluka za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme za 2019. godinu, u službama sledećih nezavisnih državnih organa, organizacija i tela: Komisije za zaštitu konkurencije, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Fiskalnog saveta, Zaštitnika građana, Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i Komisije za hartije od vrednosti.

  • Četvrtak, 7. februar 2019.

    35. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici održanoj 7. februara, članovi Odbora razmatrali su Godišnji izveštaj Sekretarijata Energetske zajednice o napretku Republike Srbije u implementaciji propisa iz oblasti energetike.

  • Sreda, 6. februar 2019.

    37. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 6. februara, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su Informaciju o radu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za četvrti kvartal 2018. godine.

  • Ponedeljak, 4. februar 2019.

    49. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 4. februara, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država o izručenju, koji je podnela Vlada, i odlučili da predlože Narodnoj skupštini da ga usvoji.

  • Utorak, 29. januar 2019.

    26. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na 26. sednici, održanoj 29. januara 2019. godine, razmatrao je i usvojio Izveštaj o radu Bezbednosno-informativne agencije za period od 1. aprila do 30. septembra 2018. godine i Izveštaj Bezbednosno-informativne agencije o stanju bezbednosti u Republici Srbiji (decembar 2018. godine).

  • Ponedeljak, 28. januar 2019.

    Osma sednica Odbora za prava deteta

    Na sednici, održanoj 28. januara, članovi Odbora razmotrili su Izveštaj o radu Saveta za prava deteta Vlade Republike Srbije, koji je podneo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

  • Petak, 25. januar 2019.

    61. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 25. januara, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su godišnje izveštaje o aktivnostima stalnih delegacija Narodne skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama za 2018. godinu.

  • Četvrtak, 24. januar 2019.

    61. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 24. januara, članovi Odbora razmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 26. decembar 2018.

    50. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici, održanoj 26. decembra, članovi Odbora razmotrili su aktuelno stanje u pregovorima o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji i Izveštaj o pregovorima o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji tokom predsedavanja Republike Bugarske, za period januar–jun 2018. godine.

  • Petak, 21. decembar 2018.

    24. i 25. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednicama zatvorenim za javnost, održanim 21. decembra 2018. godine, razmatrao je i usvojio izveštaje o radu Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije, za prethodni period.

  • Utorak, 18. decembar 2018.

    48. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, 20. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i Sedma sednica Odbora za prava deteta

    Na zajedničkoj sednici, održanoj 18. decembra, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i Odbora za prava deteta razmotrili su Izveštaj o radu Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture za 2017. godinu, koji je podneo Zaštitnik građana, a koji je prisutnima obrazložila Olja Jovičić, generali sekretar Zaštitnika građana.

  • Utorak, 18. decembar 2018.

    62. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora, održanoj 18. decembra, obavljen je razgovor sa dr Ivanom Nikolićem, kandidatom za izbor člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije i utvrđeni su Predlog odluke o izboru člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Komisije za hartije od vrednosti.

  • Utorak, 11. decembar 2018.

    47. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su na sednici, održanoj 11. decembra, razmotrili Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva. Članovi Odbora odlučili su da predlože Narodnoj skupštini da prihvati navedeni Predlog odluke.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
petak, 3. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja