Radna tela

  • Ponedeljak, 19. novembar 2018.

    Održano javno slušanje o Predlogu zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti

    U Domu Narodne skupštine, a u organizaciji Odbora za zaštitu životne sredine, održano je javno slušanje o Predlogu zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti, koji je podnela narodna poslanica Maja Gojković.

  • Četvrtak, 15. novembar 2018.

    37. sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – najnerazvijenijim područjima Republike Srbije

    Na 37. sednici, održanoj 15. novembra, članovi Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim-najnerazvijenijim područjima Republike Srbije razgovarali su o setvi ozimnih kultura u nerazvijenim područjima.

  • Sreda, 14. novembar 2018.

    55. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 14. novembra, članovi Odbora za spoljne poslove usvojili su pet inicijativa za posete, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija, usvojili izveštaje o realizovanim posetama i konstatovali realizovane parlamentarne i ostale realizovane kontakte.

  • Utorak, 13. novembar 2018.

    18. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici, održanoj 13. novembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog za organizovanje javnog slušanja o Predlogu zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti, koji je podnela narodni poslanik Maja Gojković.

  • Petak, 9. novembar 2018.

    59. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 9. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su predlog skupštinskog budžeta za 2019. godinu.

  • Sreda, 7. novembar 2018.

    10. sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Odbor za Kosovo i Metohiju održao je danas, 7. novembra 2018. godine, 10. sednicu, koja je bila zatvorena za javnost, nakon koje je predsednik Odbora Milovan Drecun, u skladu sa odredbama Poslovnika Narodne skupštine, dao sledeće saopštenje za javnost:

  • Utorak, 6. novembar 2018.

    17. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Na sednici, održanoj 6. novembra, razmotrene su Informacije o radu Ministarstva zdravlja za period januar–mart 2018. godine i za period april–jun 2018. godine.

  • Utorak, 6. novembar 2018.

    42. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 6. novembra 2018. godine, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrao je, u pojedinostima, Predlog zakona o izmeni Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o izmenama Zakona o parničnom postupku, Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju vanzavodskih sankcija i mera, Predlog zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, Predlog zakona o lobiranju i Predlog zakona o dopuni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa.

  • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

    89. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 5. novembra 2018. godine, članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmatrali su amandman na Predlog zakona o dobrovoljnom vatrogastvu.

  • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

    88. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 5. novembra 2018. godine, članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmatrali su više predloga zakona, u pojedinostima, koji su na dnevnom redu Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini.

  • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

    21. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 5. novembra, razmatrani su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o detektivskoj delatnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je podnela Vlada. Na sednci su razmotreni i Predlog zakona o dopuni Zakona o zaštiti od požara, Predlog zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, Predlog zakona o kritičnoj infrastrukturi, Predlog zakona o dobrovoljnom vatrogastvu, Predlog zakona o ispitivanju, žigosanju i obeležavanju oružja, naprava i municije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privatnom obezbeđenju, koje je podnela Vlada.

  • Petak, 2. novembar 2018.

    21. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora, održanoj 2. novembra 2018. godine, članovi Odbora razmatrali su Informaciju o radu Ministarstva kulture i informisanja za period jul–septembar 2018. godine.

  • Četvrtak, 1. novembar 2018.

    16. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Članovi Odbora za zaštitu životne sredine su, na sednici održanoj 1. novembra 2018. godine, razmotrili Izveštaj o stanju životne sredine u Republici Srbiji za 2017. godinu, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 30. oktobar 2018.

    20. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 30. oktobra, razmotreni su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o detektivskoj delatnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Predlog zakona o dopuni Zakona o zaštiti od požara.

  • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

    47. sednica Odbora za evropske integracije

    Odbor za evropske integracije je, na sednici održanoj 29. oktobra 2018. godine, razmotrio u načelu Predlog zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, Predlog zakona o kritičnoj infrastrukturi, Predlog zakona o ispitivanju, žigosanju i obeležavanju oružja, naprava i municije, Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti i Predlog zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

  • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

    54. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 29. oktobra, članovi Odbora usvojili su osam inicijativa za posete, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija, usvojili izveštaje o realizovanim posetama i konstatovali ostale realizovane kontakte.

  • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

    87. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici, održanoj 29. oktobra 2018. godine, članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrili su više predloga zakona koji su uvršteni na dnevni red Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine.

  • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

    41. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici, održanoj 29. oktobra, članovi Odbora razmotrili su više predloga zakona koji se nalaze na dnevnom redu Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini, u načelu.

  • Petak, 26. oktobar 2018.

    58. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su na sednici, održanoj 26. oktobra, utvrdili Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopuni Odluke o obrazovanju i radu Stručne službe Zaštitnika građana i na Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Stručnoj službi Zaštitnika građana, i uputili je Narodnoj skupštini, sa zahtevom da razmatra i usvoji po hitnom postupku.

  • Četvrtak, 25. oktobar 2018.

    Radna grupa za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na Kosovu i Metohiji prezentovala rad predstavnicima međunarodnih organizacija i ambasada u Beogradu

    Članovi Radne grupe za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na Kosovu i Metohiji prezentovali su danas predstavnicima ambasada i međunarodnih organizacija u Beogradu rezultate dosadašnjeg rada i zatražili od onih organizacija koje poseduju dokumentaciju o zločinima da je stave na raspolaganje radi nastavka rada na njihovom rasvetljavanju.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
petak, 17. maj

Ceo kalendar događaja