Predsednik

  • Nedelja, 1. oktobar 2017.

    Gojković čestitala odbojkašicama osvajanje zlata

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je odbojkašicama Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

  • Petak, 29. septembar 2017.

    Održana svečana sednica Odbora za prava deteta pod nazivom „Most razumevanja - međugeneracijska solidarnost“

    Predsednica Narodne skupštine i Odbora za prava deteta Maja Gojković otvorila je svečanu sednicu Odbora za prava deteta Narodne skupštine u saradnji sa Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti, povodom 1. oktobra, Međunarodnog dana starih, na kojoj su uručene nagrade pobednicima konkursa za učenike u Srbiji na temu međugeneracijske solidarnosti.

  • Četvrtak, 28. septembar 2017.

    Gojković sazvala Posebnu sednicu za ponedeljak, 2. oktobra

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Posebnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 2. oktobra, na kojoj će se obratiti predsednik Republike Grčke Prokopios Pavlopulos, koji će boraviti u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Ponedeljak, 25. septembar 2017.

    Gojković sazvala Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2017. godini

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine za utorak, 3. oktobar, sa 11 tačaka dnevnog reda.

  • Petak, 22. septembar 2017.

    Gojković otvorila manifestaciju Karavan „Duh mladosti“ u Subotici

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas u Subotici manifestaciju Karavan „Duh mladosti“, čiji je cilj predstavljanje dualnog obrazovanja i tom prilikom naglasila da je jedan od prioriteta Srbije reforma obrazovnog sistema, razvoj praktičnih i primenjivih znanja kako bi bolje uskladili obrazovanje i tržište rada, što je važan preduslov smanjenja nezaposlenosti mladih i daljeg privrednog razvoja.

  • Utorak, 19. septembar 2017.

    Gojković: Ulazak u Savet guvernera povećava prepoznatljivost Srbije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se sa generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju Jukijaom Amanom u Beču, gde je predvodila delegaciju Republike Srbije na zasedanju Generalne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAAE).

  • Ponedeljak, 18. septembar 2017.

    Gojković na Generalnoj konferenciji MAAE, Srbija ulazi u Savet guvernera

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, kao šef delegacije Republike Srbije, učestvuje na godišnjem zasedanju Generalne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAAE) u Beču, tokom kojeg Srbija po prvi put ulazi u Savet guvernera ove međunarodne organizacije za period 2017-2019. godine.

  • Nedelja, 17. septembar 2017.

    Gojković čestitala košarkašima osvajanje srebra

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojkoić čestitala je košarkašima Srbije osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

  • Subota, 16. septembar 2017.

    Gojković najoštrije osudila napad na novinarke TV PINK

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković najoštrije osuđuje napad na novinarke Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović koje su obavljale svoju novinarsku dužnost.

  • Petak, 15. septembar 2017.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Peto vanredno zasedanje Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Peto vanredno zasedanje za sredu, 20. septembra, na zahtev Vlade Republike Srbije, sa dve tačke dnevnog reda.

  • Petak, 15. septembar 2017.

    Nedelja parlamentarizma od 13. do 19. novembra

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uoči Međunarodnog dana demokratije, koji se obeležava 15. septembra, obaveštava javnost, vaspitne i obrazovne institucije, lokalne samouprave i udruženja građana da će treća po redu „Nedelja parlamentarizma“ biti održana u organizaciji Narodne skupštine od 13. do 19. novembra.

  • Sreda, 13. septembar 2017.

    Gojković uputila telegram saučešća predsedniku Nacionalne skupštine Kube

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsedniku Nacionalne skupštine Narodne vlasti Kube Huanu Estebanu Laso Hernandesu, povodom gubitka ljudskih života u nevremenu koje je izazvao uragan Irma.

  • Petak, 8. septembar 2017.

    Gojković i Đorđević: Zakon o rodnoj ravnopravnosti da bude primenjiv

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas su na sastanku u Skupštini Srbije analizirali nacrt zakona o rodnoj ravnopravnosti, o kome se poslednjih dana spekulisalo u javnosti.

  • Četvrtak, 7. septembar 2017.

    Gojković se sastala sa predsednikom Parlamentarne skupštine Mediterana

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine Mediterana Pedrom Rokeom, a na sastanku je istaknut značaj unapređenja parlamentarne saradnje zemalja članica ove organizacije, u cilju suočavanja i prevazilaženja regionalnih i globalnih izazova, poput migracija i terorizma, ali i bolje saradnje u oblasti ekonomije, trgovine i kulture zemalja Evrope, Afrike i Bliskog istoka.

  • Nedelja, 3. septembar 2017.

    Gojković čestitala odbojkašima bronzu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je odbojkašima Srbije osvajanje bronze na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

  • Petak, 1. septembar 2017.

    Gojković i Šarčević posetili Osnovnu školu „22. decembar“ u Donjoj Trepči

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za prava deteta Maja Gojković i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su danas Osnovnu školu „22. decembar“ u selu Donja Trepča kod Čačka povodom početka nove školske godine i tom prilikom istakli da je važno da sva deca u Srbiji imaju jednake uslove školovanja i obrazovanja.

  • Četvrtak, 31. avgust 2017.

    Gojković čestita Kurban bajram

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita svim građanima Srbije islamske vere Kurban bajram.

  • Utorak, 29. avgust 2017.

    Gojković sa ambasadorom Markotićem

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Hrvatske Gordana Markotića.

  • Subota, 26. avgust 2017.

    Gojković čestitala kajakašima na osvajanju zlata

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u kajaku u Češkoj.

  • Petak, 18. avgust 2017.

    Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala Četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, Četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine za četvrtak, 24. avgust, a na dnevnom redu biće Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
petak, 19. april