Predsednik

  • Petak, 27. oktobar 2017.

    Gojković u Budimpešti o bezbednosnoj dimenziji saradnje na Zapadnom Balkanu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja je danas učestvovala na 8. Konferenciji predsednika Parlamenata Zapadnog Balkana u Budimpešti, govorila je na temu “Bezbednosna dimenzija saradnje Zapadnog Balkana: doprinos evropskoj stabilnosti” i istakla da će Srbija, kao i do sada, ulagati napor da pruži principijelni i konkretan doprinos regionalnoj stabilnosti, miru i bezbednosti.

  • Petak, 27. oktobar 2017.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Albanije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Albanije Gramozom Ručijem u okviru Konferencije predsednika parlamenata Zapadnog Balkana u Budimpešti.

  • Petak, 27. oktobar 2017.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Makedonije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Makedonije Talatom Džaferijem, u okviru Konferencije predsednika parlamenata Zapadnog Balkana u Budimpešti.

  • Petak, 27. oktobar 2017.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Mađarske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Mađarske Laslom Koverom u okviru Konferencije predsednika parlamenata Zapadnog Balkana u Budimpešti.

  • Petak, 27. oktobar 2017.

    Gojković na Konferenciji predsednika parlamenata Zapadnog Balkana

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković na 8. Konferenciji predsednika parlamenata zemalja Zapadnog Balkana u Budimpešti poručila je da izazovi sa kojima se zemlje regiona suočavaju na putu ka punopravnom članstvu u Evropskoj uniji, kao i oni koji stoje pred samom Evropskom unijom, zahtevaju jačanje međusobnog poverenja i saradnje kroz zajedničke projekte i rad na proširenju regionalnih ekonomskih i političkih kapaciteta radi opšte stabilnosti i razvoja.

  • Sreda, 25. oktobar 2017.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Trinaestu posebnu sednicu Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je posebnu sednicu za ponedeljak, 30. oktobra, na kojoj će se narodnim poslanicima obratiti predsednik Narodnog sobranja Republike Bugarske Dimitar Glavčev, koji će boraviti u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Sreda, 25. oktobar 2017.

    Gojković čestitala Volfgangu Šojbleu izbor za predsednika Bundestaga

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je Volfgangu Šojbleu izbor za predsednika Bundestaga SR Nemačke.

  • Ponedeljak, 23. oktobar 2017.

    Gojković sa predsednikom Velike narodne skupštine Turske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Velike narodne skupštine Turske Ismailom Karamanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Četvrtak, 19. oktobar 2017.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja za utorak, 24. oktobar, sa 12 tačaka dnevnog reda, među kojima i Predlog zakona o dualnom obrazovanju.

  • Sreda, 18. oktobar 2017.

    Gojković povodom 170 godina Galerije Matice srpske otvorila izložbu „Arsenije Teodorović i srpska crkva u Budimu“

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, povodom proslave Dana Galerije Matice srpske i obeležavanja 170 godina od njenog osnivanja, otvorila je večeras izložbu „Arsenije Teodorović i srpska crkva u Budimu“ u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu.

  • Nedelja, 15. oktobar 2017.

    Gojković na zasedanju Interparlamentarne unije

    Predsednica Narodne skupštine i šefica stalne delegacije pri Interparlamentarnoj uniji Maja Gojković danas je na 137. Skupštini Ineterparlamentarne unije u Sankt Peterburgu naglasila da Srbija brižljivo neguje kulturne i nacionalne različitosti i podstiče ovu raznovrsnost stvarajući i primenjujući zakonski okvir zaštite prava i sloboda nacionalnih manjina i verskih zajednica.

  • Nedelja, 15. oktobar 2017.

    Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Jermenije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Republike Jermenije Arom Bablojanom u Sankt Peterburgu, gde učestvuje na 137. zasedanju Interparlametarne unije.

  • Subota, 14. oktobar 2017.

    Gojković na Forumu žena Interparlamentarne unije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je danas na debati Foruma žena u okviru 137. zasedanja Interparlamentarne unije u Sankt Peterburgu i tom prilikom naglasila da princip ravnopravnosti predstavlja jednu od temeljnih vrednosti Republike Srbije i da ravnopravnost polova i jednake mogućnosti za žene i muškarce spadaju u osnovna demokratska načela predviđena našim Ustavom i zakonima.

  • Subota, 14. oktobar 2017.

    Gojković se sastala sa predsednikom Državne dume Ruske Federacije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačeslavom Volodinom u Sankt Peterburgu, gde učestvuje na 137. zasedanju Interparlametarne unije.

  • Subota, 14. oktobar 2017.

    Gojković se sastala sa predsednikom Gornjeg doma Parlamenta Belorusije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Gornjeg doma Parlamenta Belorusije Mihailom Mjasnikovičem, u Sankt Peterburgu, gde učestvuje na 137. zasedanju Interparlametarne unije.

  • Četvrtak, 12. oktobar 2017.

    Gojković sa predsednikom Skupštine Crne Gore

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Sreda, 4. oktobar 2017.

    Gojković uputila čestitku ženskoj reprezentaciji Srbije na EP u stonom tenisu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je danas ženskoj paraolimpijskoj reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu u Sloveniji.

  • Utorak, 3. oktobar 2017.

    Gojković čestitala osvajanje bronzanih medalja

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je paraolimpijcima Srbije Mitru Palikući, Miroslavu Homi, Milanu Zelenu, Goranu Perliću i Borisu Stojiljkoviću osvajanje dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu u Sloveniji.

  • Ponedeljak, 2. oktobar 2017.

    Predsednica Narodne skupštine se sastala sa predsednikom Republike Grčke

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Republike Grčke Prokopiosom Pavlopulosom, a na sastanku je istaknuto da su odnosi tradicionalno veoma dobri, zasnovani na čvrstom prijateljstvu i istorijski potvrđenoj bliskosti dva naroda.

  • Ponedeljak, 2. oktobar 2017.

    Gojković sa delegacijom Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa članovima delegacije Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, sa kojima je razgovarala o unapređenju bilateralnih odnosa, evropskim integracijama Srbije, kao i saradnji u regionu Zapadnog Balkana.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5