Predsednik

  • Petak, 5. maj 2017.

    Nova sednica Narodne skupštine sazvana za četvrtak, 11. maj

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine za četvrtak, 11. maj, sa početkom u 10 časova.

  • Petak, 28. april 2017.

    Otvorena izložba Jasenovac - pravo na nezaborav

    Memorijalni skup „Jasenovac - pravo na nezaborav“ održan je večeras u Domu Narodne skupštine, povodom obeležavanja dana proboja Jasenovca, u saradnji srpske i jevrejske akademske zajednice.

  • Sreda, 26. april 2017.

    Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Kraljevine Švedske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Kraljevine Švedske Urbanom Alinom, koji boravi u poseti Srbiji, a tom prilikom su naglasili značaj posete za razvoj odnosa dve države, imajući u vidu da se odvija u godini obeležavanja 100-godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i Švedske.

  • Ponedeljak, 24. april 2017.

    Gojković imala niz bilateralnih susreta na Konferenciji predsednika parlamenata država članica EU

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, u okviru Konferencije parlamenata država članica Evropske unije, koja se održava u Bratislavi, imala je niz bilateralnih susreta i razgovora sa predsednicima parlamenata država članica Evropske unije na temu evrointegracija Srbije, parlamentarne saradnje i intenziviranja odnosa.

  • Ponedeljak, 24. april 2017.

    Gojković sa predsednicima parlamenata zemalja Evropske unije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje na Konferenciji predsednika parlamenata država članica Evropske unije u Bratislavi, kojoj prisustvuje 30 predsednika parlamenata zemalja EU, država kandidata za članstvo u EU, kao i predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani.

  • Petak, 21. april 2017.

    Konferencija za novinare umetnika Mihaila Barišnjikova

    Svetski umetnik Mihail Barišnjikov, koji boravi u Beogradu povodom izvođenja predstave Barišnjikov - Brodski, posetio je Dom Narodne skupštine, gde je razgovarao sa predsednicom Narodne skupštine Majom Gojković i održao konferenciju za medije.

  • Petak, 21. april 2017.

    Gojković se sastala sa predsednikom Parlamentarne grupe prijateljstva za jugoistočnu Evropu Bundestaga

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Grupe prijateljstva sa državama jugoistočne Evrope u Bundestagu Štefanom Albanijem, sa kojim je razgovarala o odnosima Srbije i Nemačke, kao i evrointegracijama Srbije.

  • Četvrtak, 20. april 2017.

    Skup povodom 50 godina od smrti Konrada Adenauera

    Povodom 50 godina od smrti Konrada Adenauera u Domu Narodne skupštine održan je skup pod nazivom „Evropski govor – sa verom u budućnost“.

  • Četvrtak, 20. april 2017.

    Gojković uputila telegram saučešća povodom smrti Raše Popova

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković uputila je porodici Raše Popova telegram saučešća.

  • Četvrtak, 13. april 2017.

    Gojković čestita Vaskrs

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Vaskrs građanima Srbije i svim vernicima koji slave ovaj najveći hrišćanski praznik.

  • Utorak, 11. april 2017.

    Gojković sazvala novu sednicu Narodne skupštine za petak, 21. april

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja za petak, 21. aprila, sa početkom u 10 časova.

  • Utorak, 11. april 2017.

    Nastavak Prve sednice u sredu, 19. aprila

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obavestila je narodne poslanike da će Prva sednica Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini, biti nastavljena u sredu, 19. aprila 2017. godine u 10,00 časova.

  • Ponedeljak, 10. april 2017.

    Gojković u Grčkoj - susret sa predsednikom Grčke i sa predsednikom Parlamenta, formirana parlamentarna Komisija za saradnju

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, u okviru zvanične posete Grčkoj, imala je odvojene susrete sa predsednikom Parlamenta Nikolaosom Vucisom i predsednikom države Prokopisom Pavlopulosom, a tom prilikom je istaknuto da su odnosi dve države, kao i dva naroda istorijski bliski i prijateljski i da je zato važno da se neguju i unapređuju u današnjim savremenim okvirima.

  • Ponedeljak, 10. april 2017.

    Gojković uputila saučešće povodom napada u Egiptu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsedniku Parlamenta Arapske Republike Egipat Ali Abdel Al Sajed Ahmedu, povodom bombaškog napada u Egiptu.

  • Petak, 7. april 2017.

    Gojković uputila telegram saučešća povodom napada u Stokholmu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsedniku Parlamenta Kraljevine Švedske Urbanu Alinu, povodom napada u Stokholmu.

  • Sreda, 5. april 2017.

    Saopštenje za javnost predsednice Narodne skupštine i Odbora za kulturu i informisanje Maje Gojković

    „Tokom protesta koji je juče održan ispred Narodne skupštine Republike Srbije oštećena su umetnička dela ispisivanjem grafita autolakovima na delu skulpture „Igrali se konji vrani“, autora Tome Rosandića, koja je postavljena ispred Doma Narodne skupštine 1938. godine.

  • Ponedeljak, 3. april 2017.

    Gojković uputila telegram saučešća povodom napada u Sankt Peterburgu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegrame saučešća predsedniku Državne dume Ruske Federacije Vjačeslavu Volodinu i predsednici Saveta Federacije Valentini Matvijenko, povodom napada u metrou u Sankt Peterburgu.

  • Četvrtak, 23. mart 2017.

    Gojković uputila saučešće povodom napada u Londonu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsednicima Donjeg i Gornjeg doma Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Džonu Berkovu i Lordu Fauleru, povodom napada u Londonu.

  • Sreda, 15. mart 2017.

    Podstaći osobe sa invaliditetom na veće učešće u politici

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je na Nacionalnoj konferenciji „Jačanje političkog učešća osoba sa invaliditetom u Srbiji“, u organizaciji Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije i Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije.

  • Četvrtak, 9. mart 2017.

    Predstavljen Beogradski festival igre

    Predsednica Narodne skupštine i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković istakla je danas, povodom predstavljanja 14. Beogradskog festivala igre, na konferenciji u Domu Narodne skupštine, da će se i ovog marta i aprila Beograd i Srbija naći na kulturnoj mapi sveta i da s pravom mogu da se ponose ovom prestižnom manifestacijom.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5