Predsednik

  • Petak, 27. jul 2018.

    Gojković otvorila izložbu „Zajedno pobeđujemo“ u Domu Narodne skupštine

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je izložbu „Zajedno pobeđujemo“ u znak proslave stogodišnjice „Dana Srbije“ u Sjedinjenim Državama 28. jula 1918. godine i tom prilikom naglasila da je potrebno da se podsetimo svetlih stranica zajedničke istorije, što predstavljaju najbolji temelj za nadogradnju naših odnosa, dalje jačanje poverenja i boljeg međusobnog razumevanja, tako neophodnog za rešavanje složenih problema prema kojima smo zajednički okrenuti.

  • Četvrtak, 26. jul 2018.

    Gojković sa predsednikom Države Izrael

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Države Izrael Ruvenom Rivlinom i tom prilikom istakla da dve države neguju dobre i prijateljske veze tokom 25 godina, od kada su ponovo uspostavljeni diplomatski odnosi, kao i da saradnja dva naroda, na koju smo veoma ponosni, seže daleko u prošlost.

  • Sreda, 25. jul 2018.

    Gojković osudila postupak narodne poslanice

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković osuđuje uvrede narodne poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete, koje je iznela povodom smrti Hatidže Mehmedović, predsednice Udruženja „Majke Srebrenice“.

  • Utorak, 24. jul 2018.

    Gojković uputila telegram saučešća Grčkoj

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsedniku Parlamenta Grčke Nikolaosu Vucisu, zbog gubitka ljudskih života u požaru u blizini Atine.

  • Ponedeljak, 23. jul 2018.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Kipra

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Predstavničkog doma Republike Kipar Demetrisom Silurisom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Subota, 21. jul 2018.

    Gojković na obeležavanju 300 godina Požarevačkog mira

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković prisustvovala je u Požarevcu svečanom obeležavanju 300 godina od potpisivanja Požarevačkog mira i tom prilikom naglasila da je Požarevac, kao mesto gde su velike sile tog vremena postigle mirovni dogovor, postao deo istorije ne samo Srbije i ovog regiona, već i čitave Evrope.

  • Petak, 20. jul 2018.

    Gojković sa ministarskom spoljnih poslova Surinama

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministarkom spoljnih poslova Republike Surinam Ildiz Deborom Polak Beil i tom prilikom zahvalila na donošenju veoma važne odluke o povlačenju priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije, koja je zasnovana na poštovanju i uvažavanju Povelje UN i Rezolucije SB UN 1244.

  • Četvrtak, 19. jul 2018.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Osamnaestu posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 18. Posebnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 23. jula, na kojoj će se obratiti predsednik Predstavničkog doma Republike Kipar Demetris Siluris, koji će boraviti u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Četvrtak, 19. jul 2018.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Arapske Republike Egipat

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Arapske Republike Egipat Ali Abdel Al Ahmedom, a na sastanku je istaknuto da će ova poseta kao prva, istorijska poseta predsednika Parlamenta Egipta Srbiji, otvoriti nova vrata parlamentarne i ukupne saradnje dve zemlje.

  • Ponedeljak, 16. jul 2018.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Sedamnaestu posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 17. Posebnu sednicu za četvrtak, 19. jula, na kojoj će se narodnim poslanicima obratiti predsednik Predstavničkog doma Arapske Republike Egipat Ali Abdel Al.

  • Ponedeljak, 16. jul 2018.

    Gojković donela odluku o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Majdanpek

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković donela je danas odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine opštine Majdanpek, za 2. septembar 2018. godine.

  • Nedelja, 15. jul 2018.

    Gojković čestitala Đokoviću osvajanje Vimbldona

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je Novaku Đokoviću osvajanje Vimbldona.

  • Petak, 13. jul 2018.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Deveto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev 154 narodna poslanika, Deveto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu, za utorak, 17. jul 2018. godine.

  • Četvrtak, 12. jul 2018.

    Gojković sa predsednicima parlamenata centralne i istočne Evrope

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 3. samitu predsednika parlamenata centralne i istočne Evrope u Varšavi, istakla je da pitanje migracija po složenosti i posledicama nalaže koordinisanu, odlučnu i pažljivu akciju na nacionalnom, regionalnom i globalnom planu.

  • Ponedeljak, 9. jul 2018.

    Gojković se sastala sa Pitom Marokom

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država i šefom Biroa operacija vezanih za sukobe i stabilizaciju Pitom Marokom.

  • Utorak, 3. jul 2018.

    Gojković se sastala sa Petrom Porošenkom

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom, a tom prilikom je istaknuto da poseta predsednika Ukrajine ima veliki značaj u sklopu obostranog opredeljenja za jačanje bilateralne saradnje.

  • Četvrtak, 28. jun 2018.

    Gojković osuđuje pretnje narodnog poslanika upućene predsedniku Republike Srbije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković najoštrije osuđuje pretnje narodnog poslanika Slaviše Ristića upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

  • Sreda, 27. jun 2018.

    Gojković se sastala sa predsednikom Predstavničkog doma Parlamenta Kraljevine Maroko

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Predstavničkog doma Parlamenta Kraljevine Maroko Habibom El Malkijem, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

  • Utorak, 26. jun 2018.

    Javna rasprava o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti u Narodnoj skupštini

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je javnu raspravu o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti u Skupštini Srbije i tom prilikom istakla da je ključni cilj novog zakona da se modernim i kvalitetnim rešenjima omogući dostizanje pune rodne ravnopravnosti i ostvari dodatni napredak u borbi protiv nasilja nad ženama, većoj zastupljenosti i ekonomskom osnaživanju žena, kao i sprečavanju diskriminacije prilikom zapošljavanja i napredovanja.

  • Četvrtak, 21. jun 2018.

    Gojković se sastala sa predsednikom Bugarske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Republike Bugarske Rumenom Radevim, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5