Predsednik

  • Utorak, 9. oktobar 2018.

    Gojković sa predsednikom Državne dume Rusije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 3. sastanku predsednika parlamenata zemalja Evroazije u Turskoj, sastala se danas sa predsednikom Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vječislavom Volodinom.

  • Petak, 5. oktobar 2018.

    Gojković sa predsednicima parlamenata Mađarske i Slovenije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na Petoj Konferenciji parlamenata Dunavskog regiona u Budimpešti, sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Mađarske Laslom Koverom.

  • Petak, 5. oktobar 2018.

    Gojković na Konferenciji parlamenata Dunavskog regiona

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković istakla je na Petoj Konfereciji parlamenata Dunavskog regiona u Budimpešti da je od izuzetnog značaja da region prepozna i sagleda uticaj klimatskih promena na poljoprivredu, granu privrede koja je u većini podunavskih zemalja od sve većeg strateškog interesa i da je na parlamentima da putem zakonodavne aktivnosti i svojih nadležnosti doprinesu boljem suočavanju sa klimatskim promenama.

  • Četvrtak, 27. septembar 2018.

    Gojković otvorila izložbu „Umetnost koja čeka pravdu“

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas izložbu „Umetnost koja čeka pravdu“ u Domu Narodne skupštine, posvećenu nestalim slikama, skulpturama i mobilijaru u događajima 5. oktobra 2000. godine.

  • Sreda, 26. septembar 2018.

    Gojković i Čubrilović potpisali Memorandum o formiranju parlamentarne Komisije za saradnju

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, a nakon susreta potpisan je Memorandum o obrazovanju Komisije za saradnju Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske.

  • Ponedeljak, 24. septembar 2018.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja za utorak, 2. oktobar, sa početkom u 10 časova.

  • Četvrtak, 20. septembar 2018.

    Gojković o ulozi žena na Evroazijskom ženskom forumu u Sankt Peterburgu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obratila se danas na Drugom evroazijskom ženskom forumu „Žene za globalnu bezbednost i održivi razvoj“, u Sankt Peterburgu, na kome učestvuju predstavnici 110 država, a koji je otvorio predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin.

  • Četvrtak, 20. septembar 2018.

    Gojković se sastala sa predsednicom Saveta Ruske Federacije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na Drugom evroazijskom ženskom forumu u Sankt Peterburgu, sastala se danas sa predsednicom Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matvijenko.

  • Utorak, 18. septembar 2018.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev 157 narodnih poslanika, Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu, za petak, 21. septembar 2018. godine.

  • Ponedeljak, 17. septembar 2018.

    Gojković na Generalnoj konferenciji MAAE

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković koja, kao šef delegacije Republike Srbije, učestvuje na godišnjem zasedanju 62. Generalne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAAE) u Beču, istakla je da će Republika Srbija nastaviti da pruža snažnu podršku globalnim naporima međunarodne zajednice, usmerenim na jačanje efikasnih mehanizama u borbi protiv nedozvoljene trgovine nuklearnim materijalima i drugim izvorima zračenja.

  • Subota, 15. septembar 2018.

    Gojković sa potpredsednikom Indije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa potpredsednikom Republike Indije i predsednikom Gornjeg doma parlamenta Indije M. Venkajom Naiduom, a tom prilikom je ocenjeno da poseta ima istorijski značaj, jer je prva poseta predsednika Gornjeg doma Parlamenta Indije i ujedno prva poseta visokog zvaničnika nakon više decenija.

  • Subota, 15. septembar 2018.

    Sudije položile zakletvu u Narodnoj skupštini

    Sudije, koje su prvi put izabrane na sudijsku funkciju položile su danas zakletvu, u Narodnoj skupštini, pred predsednicom parlamenta Majom Gojković.

  • Četvrtak, 13. septembar 2018.

    Gojković sazvala posebnu sednicu za subotu, 15. septembra

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Devetnaestu posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije za subotu, 15. septembra, na kojoj će se obratiti potpredsednik Indije i predsedavajući Saveta država M. Venkaja Naidu.

  • Sreda, 12. septembar 2018.

    Gojković posetila Veliko Trnovo

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, u okviru zvanične državne posete Bugarskoj, posetila je Veliko Trnovo, gde je razgovarala sa gradonačelnikom Danijelom Panovim.

  • Utorak, 11. septembar 2018.

    Gojković sa predsednikom Bugarske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja boravi u zvaničnoj državnoj poseti Bugarskoj, sastala se danas sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim.

  • Utorak, 11. septembar 2018.

    Gojković sa predsednicom Parlamenta Bugarske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković započela je danas zvaničnu državnu posetu Bugarskoj sastankom sa predsednicom Narodnog sobranja Republike Bugarske Cvetom Karajančev.

  • Sreda, 5. septembar 2018.

    Gojković se sastala sa Čubrilovićem i Dodikom, dogovoreno formiranje zajedničke parlamentarne komisije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas u Banja Luci sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, a zajednički je ocenjeno da je ova poseta još jedna potvrda najvišeg stepena bliskosti, bratskih odnosa i uzajamne upućenosti Srbije i Republike Srpske.

  • Utorak, 21. avgust 2018.

    Gojković čestita Kurban bajram

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je svim građanima Srbije islamske vere Kurban bajram.

  • Ponedeljak, 20. avgust 2018.

    Izjava predsednice Narodne skupštine povodom raspisivanja izbora za Nacionalne savete nacionalnih manjina

    "Nacionalni saveti nacionalnih manjina, kojima su poverena javna ovlašćenja da učestvuju u odlučivanju ili da samostalno odlučuju o pojedinim pitanjima iz oblasti kulture, obrazovanja, obaveštavanja i službene upotrebe jezika i pisama u cilju ostvarivanja kolektivnih prava nacionalnih manjina na samoupravu u tim oblastima, nisu zamena za političke stranke, niti će to ikada biti. Narodna skupština Republike Srbije je usvojila Zakon o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina, koji je dobio podršku kako u Parlamentu, tako i u samom procesu pripreme od svih relevantnih učesnika.

  • Subota, 28. jul 2018.

    Gojković čestitala vaterpolistima osvajanje zlata

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5