Radna tela

  • Sreda, 11. februar 2015.

    83. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 11. februara razmotrio amandmane na predloge zakona koji su na dnevnom redu Šestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Utorak, 10. februar 2015.

    24. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 10. februara, razmotrio informaciju o radu Ministarstva odbrane za periode april-jun 2014. godine, jul-septembar 2014. godine i oktobar-decembar 2014. godine.

  • Utorak, 10. februar 2015.

    82. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su na sednici održanoj 10. februara razmotrili u načelu predloge zakona koji su na dnevnom redu Šestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Utorak, 10. februar 2015.

    21. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 10. februara, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmotrio je, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o pomorskoj plovidbi, Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama i Predlog zakona o izmeni i dopuni zakona o državnoj pripadnosti i upisu plovila, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 9. februar 2015.

    41. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici od 9. februara razmotrio i nakon rasprave usvojio Izveštaj o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u periodu od 1. januara do 30. juna 2014. godine, koji je obrazložio predsednik Komisije Saša Varinac.

  • Sreda, 4. februar 2015.

    25. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 4. februara, članovi Odbora za spoljne poslove su usvojili više inicijativa za posete u narednom periodu, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija Narodne skupštine i usvojili izveštaje o realizovanim posetama i kontaktima u prethodnom periodu.

  • Utorak, 3. februar 2015.

    20. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održao je, 3. februara, sednicu van sedništa Narodne skupštine, u Skupštini grada Kruševca.

  • Ponedeljak, 2. februar 2015.

    81. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 2. februara, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrio je amandmane koji su podneti na Predlog zakona o dopuni Zakona o ministarstvima, Predlog zakona o osiguranju depozita, Predlog zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje, Predlog zakona o Agenciji za osiguranje depozita i Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o javnim nabavkama, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 2. februar 2015.

    40. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 2. februara, razmotreni su u pojedinostima Predlog zakona o dopuni Zakona o ministarstvima, Predlog zakona o osiguranju depozita, Predlog zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje, Predlog zakona o Agenciji za osiguranje depozita, Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o javnim nabavkama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Narodnoj banci Srbije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bankama.

  • Petak, 30. januar 2015.

    24. sednica Odbora za evropske integracije

    Odbor za evropske integracije je, na sednici održanoj 30. januara, razmotrio i usvojio Predlog zakona o osiguranju depozita, Predlog zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, koje je podnela Vlada, u načelu.

  • Petak, 30. januar 2015.

    80. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 30. januara, članovi Odbora razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o dopuni Zakona o ministarstvima, Predlog zakona o osiguranju depozita, Predlog zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje, Predlog zakona o Agenciji za osiguranje depozita i Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o javnim nabavkama, koje je podnela Vlada Republike Srbije. Članovi Odbora su, u načelu, razmotrili i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Narodnoj banci Srbije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bankama, koje je podnela Narodna banka Srbije.

  • Četvrtak, 29. januar 2015.

    Peto javno slušanje Odbora za zaštitu životne sredine „Reciklaža u Republici Srbiji“

    U Domu Narodne skupštine održano je peto javno slušanje Odbora za zaštitu životne sredine na temu „Reciklaža u Republici Srbiji“.

  • Četvrtak, 29. januar 2015.

    39. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici održanoj 29. januara, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmatrali su, u načelu, sedam predloga zakona koji su uvršteni u dnevni red Petog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2015. godini.

  • Sreda, 28. januar 2015.

    13. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Na sednici održanoj 28. januara, Odbor za kontrolu službi bezbednosti razmotrio je navode o nepravilnostima u radu Vojnobezbednosne agencije koje je u javnost izneo Zaštitnik građana, Saša Janković.

  • Sreda, 28. januar 2015.

    42. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 28. januara, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 28. januar 2015.

    79. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 28. januara, članovi Odbora razmatrali su amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o odbrani i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vojsci Srbije.

  • Sreda, 28. januar 2015.

    23. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 28. januara, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o odbrani i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vojsci Srbije.

  • Ponedeljak, 26. januar 2015.

    17. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici, održanoj 26. januara, članovi Odbora razmatrаli su Predlog zakona o kretanju uz pomoć psa vodiča, u načelu i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o socijalnoj sigurnosti.

  • Ponedeljak, 26. januar 2015.

    38. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici održanoj 26. januara, Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrio je i dao saglasnost na Predlog finansijskog plana Fiskalnog saveta za 2014. godinu koji je usaglašen sa Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2014. godinu i Ministarstvom finansija i Predlog finansijskog plana Fiskalnog saveta za 2015. godinu, sa projekcijama za 2016. i 2017. godinu sa Nacrtom kadrovskog plana Fiskalnog saveta za 2015. godinu.

  • Ponedeljak, 26. januar 2015.

    16. sednica Odbora za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Članovi Odbora za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj i informatičko društvo su na sednici održanoj 26. januara, razmatrali Informaciju o pripremi Zakona o udžbenicima i predlog za izmenu utvrđene liste kandidata za izbor članova Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
petak, 17. maj

Ceo kalendar događaja