Radna tela

  • Petak, 20. februar 2015.

    87. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 20. februara, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara.

  • Petak, 20. februar 2015.

    27. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 20. februara, članovi Odbora odlučili su da povuku amandmane na član 17. i 18. Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara.

  • Petak, 20. februar 2015.

    13. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici od 20. februara, Odbor za zaštitu životne sredine razmatrao je Informaciju o radu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine za period maj-jul i avgust-oktobar 2014. godine.

  • Petak, 20. februar 2015.

    25. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, održanoj 20. februara, članovi Odbora razmotrili su Osnovu za zaključivanje Memoranduma o razumevanju između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o saradnji u oblasti telekomunikacija, sa tekstom Memoranduma, radi davanja saglasnosti za njegovu privremenu primenu do stupanja na snagu.

  • Petak, 20. februar 2015.

    86. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 20. februara, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o oružju i municiji i na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara.

  • Petak, 20. februar 2015.

    26. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici održanoj 20. februara, Odbor za odbranu i unutrašnje poslove razmatrao je Predlog zakona o oružju i municiji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara, u pojedinostima.

  • Četvrtak, 19. februar 2015.

    43. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su i dali saglasnost na zahtev Komisije za zaštitu konkurencije za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    Šesta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Članovi Odbora za Kosovo i Metohiju su na sednici održanoj 18. februara razmotrili Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju za drugu polovinu 2014. godine (za period od 1. juna do 31. decembra 2014. godine), koji je podnela Kancelarija za Kosovo i Metohiju i informisali su se o dogovorenom sporazumu u oblasti pravosuđa između Beograda i privremenih institucija samouprave u Prištini.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    Javno slušanje o Nacrtu zakona o udžbenicima

    Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo održao je 18. februara u Narodnoj skupštini javno slušanje na temu: Nacrt zakona o udžbenicima.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    42. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici održanoj 18. februara, Odbor je, povodom razmatranja Izveštaja o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u periodu od 1. januara do 30. juna 2014. godine, utvrdio Predlog zaključka koji će podneti Narodnoj skupštini, sa predlogom da ga Narodna skupština razmotri i donese.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    24. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 18. februara, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmotrio je Izveštaj o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za period avgust – oktobar 2014. godine i Izveštaj o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za period novembar 2014. godine – januar 2015. godine.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    85. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 18. februara razmotrio u načelu predloge zakona koji su na dnevnom redu Sedmog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    27. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici održanoj 18. februara, Odbor za evropske integracije je razmotrio i, većinom glasova, usvojio Predlog zakona o oružju i municiji, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    25. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove , održanoj 18. februara, članovi Odbora razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o readmisiji, koji je podnela Vlada i Predloga zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Nakovo (Republika Srbija) - Lunga (Rumunija) na srpsko -rumunskoj državnoj granici, koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    26. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici održanoj 12. februara, članovi Odbora za evropske integracije odlučili su da upute poziv odborima za evropske integracije Parlamenta Turske i Parlamenta Kosova*, koji bi, u svojstvu posmatrača, učestvovali na Desetoj konferenciji parlamentarnih odbora za evropske integracije/poslove zemalja jugoistočne Evrope koje učestvuju u procesu stabilizacije i pridruživanja (KOSAP).

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    25. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici održanoj 12. februara, članovi Odbora za evropske integracije diskutovali su o pripremi Desete konferencije parlamentarnih odbora za evropske integracije/poslove zemalja jugoistočne Evrope koje učestvuju u procesu stabilizacije i pridruživanja (KOSAP), koja će biti održana 10. i 11. marta 2015. godine, u Beogradu.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    84. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 12. februara, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrio je amandman koji je Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije podneo na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o pomorskoj plovidbi.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    23. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije je, na sednici održanoj 12. februara, utvrdio ispravku amandmana na član 12. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    22. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije je na sednici održanoj 12. februara, razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o pomorskoj plovidbi, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o državnoj pripadnosti i upisu plovila.

  • Sreda, 11. februar 2015.

    12. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici održanoj 11. februara, Odbor za zaštitu životne sredine razmotrio je, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hemikalijama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o biocidnim proizvodima i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine, koje je podnela Vlada.