Radna tela

  • Četvrtak, 5. mart 2015.

    20. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici održanoj 5. marta, članovi Odbora za kulturu i informisanje diskutovali su o realizaciji usvojenog plana javnih slušanja.

  • Sreda, 4. mart 2015.

    44. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 4. marta, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja dao je saglasnost na Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Službi Narodne skupštine.

  • Utorak, 3. mart 2015.

    26. sednica Odbora za spoljne poslove

    Članovi Odbora za spoljne poslove su na sednici održanoj 3. marta, usvojili više inicijativa za posete u narednom periodu, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija Narodne skupštine i usvojili izveštaje o realizovanim posetama i kontaktima u prethodnom periodu.

  • Utorak, 3. mart 2015.

    14. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici održanoj 3. marta, Odbor za zaštitu životne sredine razmotrio je i usvojio Predlog zakona o potvrđivanju Protokola o održivom turizmu uz Okvirnu konvenciju o zaštiti i održivom razvoju Karpata i Predlog zakona o potvrđivanju Protokola o održivom upravljanju šumama uz Okvirnu konvenciju o zaštiti i održivom razvoju Karpata, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 3. mart 2015.

    92. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 3. marta razmotrio u načelu predloge zakona koji su predloženi za dnevni red Prve sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Petak, 27. februar 2015.

    Deveta sednica Odbora za dijasporu i Srbe u regionu

    Članovi Odbora za dijasporu i Srbe u regionu su, na sednici održanoj 27. februara, razmotrili značaj medija za informisanje o položaju dijaspore i Srba u regionu i za obaveštenost Srba u regionu i naše dijaspore o stanju u matičnoj državi.

  • Petak, 27. februar 2015.

    28. sednica Odbora za evropske integracije

    Odbor za evropske integracije je na sednici od 27. frebruara razmotrio i prihvatio u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 25. februar 2015.

    21. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotreno je tri predloga zakona koji su uvršteni na dnevni red Prve sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Sreda, 25. februar 2015.

    19. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Članovi Odbora za zdravlje i porodicu su se na sednici održanoj 25. februara 2015. godine, informisali o aktuelnom stanju u oblasti vakcinisanja

  • Sreda, 25. februar 2015.

    14. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Na sednici održanoj 25. februara, Odbor za kontrolu službi bezbednosti razmotrio je Predlog plana rada Odbora za 2015. godinu i Predlog izveštaja o izvršenom nadzoru nad radom službi bezbednosti u 2014. godini.

  • Sreda, 25. februar 2015.

    21. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Članovi Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova su, na sednici održanoj 25. februara, usvojili Plan rada Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova za 2015. godinu.

  • Sreda, 25. februar 2015.

    91. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 25. februara 2015. godine, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o izmeni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, koji su zajedno podneli narodni poslanici Maja Gojković, Biljana Pantić-Pilja, Olgica Batić, Dragan Nikolić, Dragan Polovina, Vesna Simić i Neđo Jovanović.

  • Sreda, 25. februar 2015.

    33. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 25. februara, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmeni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, koji su podneli narodni poslanici Maja Gojković, Biljana Pantić Pilja, Olgica Batić, Dragan Nikolić, Dragan Polovina, Vesna Simić i Neđo Jovanović.

  • Utorak, 24. februar 2015.

    Održano javno slušanje na temu Podizanje vetrozaštitnih pojaseva i zaštita od erozije

    U Domu Narodne skupštine održano je šesto Javno slušanje na kom se diskutovalo o značaju podizanja vetrozaštitnih pojaseva i zaštita od erozije.

  • Ponedeljak, 23. februar 2015.

    32. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednci Odbora za pravosuđe državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 23. februara, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmeni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, koji su podneli narodni poslanici Maja Gojković, Biljana Pantić Pilja, Olgica Batić, Dragan Nikolić, Dragan Polovina, Vesna Simić i Neđo Jovanović, u načelu.

  • Ponedeljak, 23. februar 2015.

    90. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici od 23. februara razmotrio Predlog zakona o izmeni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, koji su zajedno podneli narodni poslanici Maja Gojković, Biljana Pantić Pilja, Olgica Batić, Dragan Nikolić, Dragan Polovina, Vesna Simić i Neđo Jovanović.

  • Petak, 20. februar 2015.

    29. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove održanoj 20. februara, članovi Odbora podneli su, u Danu za glasanje, amandman na član 35. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara.

  • Petak, 20. februar 2015.

    89. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 20.februara, članovi Odbora razmotrili su, u Danu za glasanje, amandman na član 35. koji je, na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara, podneo Odbor za odbranu i unutrašnje poslove.

  • Petak, 20. februar 2015.

    28. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove održanoj 20. februara, članovi Odbora razmotrili su, u Danu za glasanje, tri amandmana Odbora na Predlog zakona o oružu i municiji, kako bi se amandmani uskladili međusobno i sa tekstom Predloga zakona.

  • Petak, 20. februar 2015.

    88. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 20.februara, članovi Odbora razmotrili su, u Danu za glasanje, tri amandmana na Predlog zakona o oružju i municiji, koje je podneo Odbor za odbranu i unutrašnje poslove, kako bi se amandmani uskladili međusobno i sa tekstom Predloga zakona.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
nedelja, 12. maj
  • 16.15 - poseta srednjoškolaca, predstavnika 20. smotre duhovnog besedništva Srpske Pravoslavne crkve Narodnoj skupštini (Dom Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13)

Ceo kalendar događaja