Radna tela

  • Četvrtak, 9. april 2015.

    16. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednici održanoj 9. aprila 2015. godine, razmatrao je Zapisnik o izvršenom nadzoru u Direkciji Vojnobezbednosne agencije u Beogradu, koji je realizovan 18. i 19. marta 2015. godine, kao i Izveštaj Generalnog inspektora službi o izvršenom vanrednom nadzoru u Vojnobezbednosnoj agenciji.

  • Četvrtak, 9. april 2015.

    98. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je, na sednici održanoj 9. aprila, razmotrio amandmane koje je na Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i izdavanja građevinske dozvole radi realizacije projekta izgradnje „Beograd na vodi“', podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

  • Četvrtak, 9. april 2015.

    46. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 9. aprila, razmotren je u pojedinostima Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i izdavanja građevinske dozvole radi realizacije projekta izgradnje „Beograd na vodi“.

  • Sreda, 8. april 2015.

    23. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova održao je danas 23. sednicu na temu: „Inkluzija Roma i Romkinja“, a povodom obeležavanja 8. aprila, Međunarodnog dana Roma.

  • Sreda, 8. april 2015.

    97. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 8. aprila, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i izdavanja građevinske dozvole radi realizacije projekta izgradnje „Beograd na vodi“', koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 7. april 2015.

    17. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Na sednici Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, održanoj 7. aprila, razmotrena je informacija o štrajku prosvetnih radnika.

  • Utorak, 7. april 2015.

    23. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici održanoj 7. aprila, članovi Odbora za kulturu i informisanje razmotrili su Informaciju u vezi sa privatizacijom Avala filma.

  • Utorak, 7. april 2015.

    22. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Članovi Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova su, na sednici održanoj 7. aprila, jednoglasno doneli Odluku o održavanju javnog slušanja na temu rada i funkcionisanja nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

  • Petak, 3. april 2015.

    21. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Članovi Odbora za zdravlje i porodicu su se, na sednici održanoj 3. aprila, informisali o zakonodavnim i drugim aktivnostima u oblasti zaštite stanovništva od zaraznih bolesti.

  • Četvrtak, 2. april 2015.

    22. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici održanoj 2. aprila, Odbor za kulturu i informisanje utvrdio je Predlog odluke o davanju saglasnosti na Statut Regulatornog tela za elektronske medije.

  • Četvrtak, 2. april 2015.

    27. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na 27. sednici Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, odžanoj 2. aprila 2015. godine, članovi Odbora su razmotrili Izveštaj o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period 26. aprila do 31. decembra 2014. godine.

  • Četvrtak, 2. april 2015.

    28. sednica Odbora za spoljne poslove

    Članovi Odbora za spoljne poslove su na sednici održanoj 2. aprila, usvojili više inicijativa za posete u narednom periodu i konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija Narodne skupštine u prethodnom periodu.

  • Četvrtak, 2. april 2015.

    96. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo održali su sednicu 2. aprila, na kojoj su razmotrili u načelu Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 1. april 2015.

    35. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 1. aprila, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je i većinom glasova usvojio Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Sreda, 1. april 2015.

    47. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 1. aprila, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je i jednoglasno prihvatio Izveštaj o korišćenju i raspolaganju sredstvima za rad Narodne skupštine u periodu januar - decembar 2014. godine, koji je podnela generalni sekretar Narodne skupštine.

  • Ponedeljak, 30. mart 2015.

    45. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održao je 30. marta sednicu, na kojoj je razmotren i prihvaćen u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hipoteci, koji je podnela Vlada.

  • Petak, 27. mart 2015.

    46. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su, na sednici od 27. marta, razmotrili i dali saglasnost na zahtev Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima u Službi Republičke komisije.

  • Utorak, 24. mart 2015.

    24. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na 24. sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održanoj 24. marta 2015. godine, razmotren je Izveštaj o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period 26. aprila do 31. decembra 2014. godine.

  • Utorak, 24. mart 2015.

    Javno slušanje o mogućnostima za efikasnije korišćenje biomase u energetske svrhe u Republici Srbiji

    U organizaciji Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, u Narodnoj skupštini je održano javno slušanje na temu „Mogućnosti za efikasnije korišćenje biomase u energetske svrhe u Republici Srbiji“.

  • Petak, 20. mart 2015.

    95. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 20. marta 2015. godine, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o ograničavanju raspolaganja imovinom u cilju sprečavanja terorizma, Predlog zakona o izmenama i dopunama Carinskog zakona, Predlog zakona o kretanju uz pomoć psa vodiča.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2