Radna tela

  • Četvrtak, 2. jul 2015.

    38. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici održanoj 2. jula, Odbor za odbranu i unutrašnje poslove razmotrio je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, sa Dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga i Narednim dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 2. jul 2015.

    122. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 2. jula, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hipoteci i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, sa Dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga i Narednim dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 30. jun 2015.

    11. sednica Odbora za dijasporu i Srbe u regionu

    Na sednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, odžanoj 30. juna 2015. godine, razmatrane su Informacija o aktuelnom položaju dijaspore i Srba u regionu, Informacija o izboru direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i Informacija o bazama podataka i vođenju evidencija o dijaspori i Srbima u regionu.

  • Ponedeljak, 29. jun 2015.

    29. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Odbor za kulturu i informisanje je, na sednici održanoj 29. juna, razmatrao Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

  • Ponedeljak, 29. jun 2015.

    121. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 29. juna, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima, koji je podnela Vlada.

  • Petak, 26. jun 2015.

    44. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 26. juna, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na osnovu Predloga odluke koji je podnela Vlade Republike Srbije, odlučio da predloži Narodnoj skupštini da za Republičkog javnog tužioca ponovo izabere Zagorku Dolovac koja bi stupila na tu funkciju 1. januara 2016. godine.

  • Petak, 26. jun 2015.

    120. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 26. juna, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike Kine o obostranom osnivanju kulturnih centara, koje je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 25. jun 2015.

    20. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti je 25. juna 2015. godine održao 20. sednicu, zatvorenu za javnost.

  • Četvrtak, 25. jun 2015.

    28. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici održanoj 25. juna, Odbor je razmotrio Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Sreda, 24. jun 2015.

    119. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je, u Danu za glasanje o tačkama dnevnog reda Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2015. godini, 24. juna, održao sednicu na kojoj je razmotrio amandman Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava na član 4. Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama.

  • Sreda, 24. jun 2015.

    54. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, u Danu za glasanje o tačkama dnevnog reda Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2015. godini, 24. juna, održao sednicu na kojoj je podneo amandman na član 4. Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama.

  • Sreda, 24. jun 2015.

    118. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 24. juna, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmatrao je amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 24. jun 2015.

    53. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 24. juna razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Projekat unapređenje zemljišne administracije u Srbiji) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

  • Utorak, 23. jun 2015.

    16. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici održanoj 23. juna, u vezi sa predloženom prvom tačkom dnevnog reda: Predstavljanje „Post-skrining dokumenta za Poglavlje 27“, predsednik Odbora Branislav Blažić obavestio je članove Odbora da će predstavnici Pregovaračke grupe Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine svoj izveštaj predstaviti na nekoj od narednih sednica Odbora.

  • Ponedeljak, 22. jun 2015.

    34. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na 34. sednici, održanoj 22. juna, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su Predlog Zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Moldavije o ukidanju viza za državljane dveju zemalja.

  • Ponedeljak, 22. jun 2015.

    117. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo, na sednici održanoj 22. juna, razmotrio je u načelu predloge zakona i drugih akata koji su na dnevnom redu Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Ponedeljak, 22. jun 2015.

    22. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Članovi Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo su na sednici održanoj 22. juna razmotrili Predlog odluke o Programu zvanične statistike u periodu od 2016. do 2020. godine, koji je podnela Vlada.

  • Petak, 19. jun 2015.

    33. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Na sednici održanoj 19. juna, koja je održana u Dimitrovgradu, članovi Odbora diskutovali su o ulozi nacionalnih saveta nacionalnih manjina i lokalnih zajednica u ostvarivanju prava nacionalnih manjina, i o ostvarivanju prava na informisanje na jeziku nacionalnih manjina.

  • Petak, 19. jun 2015.

    Druga sednica Radne grupe za uvođenje i razvoj Portala za nadzor nad javnim finansijama

    Na Drugoj sednici, od 19. juna, članovi Radne grupe za uvođenje i razvoj Portala za nadzor nad javnim finansijama razmotrili su i dali saglasnost na tehničku specifikaciju opreme, kao i na vizuelni izgled (ulaznu masku) za Portal.

  • Petak, 19. jun 2015.

    52. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici od 19. juna, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama, koji je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31