Radna tela

  • Ponedeljak, 27. jul 2015.

    22. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti je 27. jula 2015. godine održao 22. sednicu, zatvorenu za javnost.

  • Ponedeljak, 27. jul 2015.

    58. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 27. jula 2015. godine, članovi Odbora razmotrili su, u načelu, sedam predloga zakona koji su uvršteni u dnevni red Šestnaestog vanrednog zasedanja u 2015. godini.

  • Ponedeljak, 27. jul 2015.

    131. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 27. jula 2015. godine, razmotreni su predlozi zakona koji su uvršteni na dnevni red 16. vanrednog zasedanja Narodne skupštine:

  • Ponedeljak, 27. jul 2015.

    47. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 27. jula, razmotrili u načelu Predlog zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru i Predlog zakona o registru zaposlenih, izabranih, imenovanih, postavljenih i angažovanih lica kod korisnika javnih sredstava, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 27. jul 2015.

    40. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici održanoj 27. jula, Odbor za evropske integracije razmotrio je i većinom glasova usvojio Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama i Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama, koje je podnela Vlada, u načelu.

  • Petak, 24. jul 2015.

    26. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 24. jula, Odbor za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva razmotrio je pokretanje inicijative ka Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za zaključivanje sporazuma između Republike Srbije i Bosne i Hercegovine o slobodnom kretanju radne snage po nordijskom modelu saradnje, a u skladu sa Projektom Igmanske inicijative.

  • Petak, 24. jul 2015.

    30. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Odbor za kulturu i informisanje je, na sednici održanoj 24. jula, odlučio da izvestilac Odbora na sednici Narodne skupštine bude članica Odbora Dušica Stojković.

  • Petak, 24. jul 2015.

    130. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 24. jula, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrio je Predlog odluke o razrešenju člana Zdravstvenog saveta Srbije i Predlog odluke o izboru članova Zdravstvenog saveta Srbije, koje je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 23. jul 2015.

    24. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Na sednici Odbora za zdravlje i porodicu, održanoj 23. jula, razmatrani su Predlog odluke o izboru članova Zdravstvenog saveta Srbije i Predlog odluke o razrešenju člana Zdravstvenog saveta Srbije. Na sednici su razmotrane i predstavke građana i organizacija upućene Odboru.

  • Četvrtak, 23. jul 2015.

    38. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, održanoj 23. jula 2015. godine, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima, dva predloga zakona koji su uvršteni u dnevni red Četrnaestog vanrednog zasedanja u 2015. godini.

  • Četvrtak, 23. jul 2015.

    129. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici održanoj 23. jula, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrio je 77 amandmana koji su podneti na Predlog zakona o istraživanju nesreća u vazdušnom, železničkom i vodnom saobraćaju.

  • Sreda, 22. jul 2015.

    46. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 22. jula razmatrani su Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Republike Srbije i Republike Turske o izručenju, Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Republike Srbije i Republike Turske o uzajamnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Republike Srbije i Republike Turske o uzajamnoj pravnoj pomoći u građanskim i trgovačkim stvarima.

  • Utorak, 21. jul 2015.

    25. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva su na sednici od 21.jula razmatrali položaj tražilaca azila sa aspekta njihovog socijalnog zbrinjavanja.

  • Utorak, 21. jul 2015.

    23. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Na sednici Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, održanoj 21. jula, razmotreni su u načelu Predlog zakona o izmenama Zakona o visokom obrazovanju i Predlog zakona o izmeni Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 21. jul 2015.

    37. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije održanoj 21. jula, članovi Odbora razmotrili su i prihvatili Predlog zakona o istraživanju nesreća u vazdušnom, železničkom i vodnom saobraćaju, Predlog zakona o izmenama Zakona o obligacionim i osnovama svojinsko - pravnih odnosa u vazdušnom saobraćaju, u načelu i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

  • Utorak, 21. jul 2015.

    39. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici održanoj 21. jula, Odbor za evropske integracije razmotrio je Predlog zakona o istraživanju nesreća u vazdušnom, železničkom i vodnom saobraćaju i Predlog zakona o izmenama Zakona o obligacionim i osnovama svojinsko-pravnih odnosa u vazdušnom saobraćaju, koje je podnela Vlada, u načelu.

  • Utorak, 21. jul 2015.

    128. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je, na sednici održanoj 21. jula, razmotrio predloge zakona koji su na dnevnom redu 14. vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Petak, 17. jul 2015.

    41. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici održanoj 17. jula, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su i jednoglasno usvojili Informaciju o radu Ministarstva odbrane za period april-jun 2015. godine, koju je predstavio ministar odbrane Bratislav Gašić.

  • Petak, 17. jul 2015.

    57. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 17. jula razmatrani su razlozi za prestanak funkcije predsednika Komisije za hartije od vrednosti, dr Zorana Ćirovića.

  • Petak, 17. jul 2015.

    56. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 17. jula, predstavljen je Izveštaj o reviziji svrsishodnosti na temu: „Raspolaganje nepokretnostima u svojini Republike Srbije“.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5