Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  • Petak, 26. oktobar 2012.

    15. sednica Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava održao je 26. oktobra, sednicu, u Danu za glasanje, na kojoj je, većinom glasova, usvojio amandman koji je Odbor podneo na Predlog zakona o preuzimanju imovine i obaveza određenih banaka radi očuvanja stabilnosti finansijskog sistema Republike Srbije, na osnovu člana 165. Poslovnika Narodne skupštine.

  • Petak, 26. oktobar 2012.

    nastavak 14. sednice Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    U nastavku sednice Odbora, koja je počela 25. oktobra, članovi Odbora povukli su amandman koji je Odbor podneo na član 4.

  • Četvrtak, 25. oktobar 2012.

    14. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotren je u pojedinostima Predlog zakona o preuzimanju imovine i obaveza određenih banaka radi očuvanja stabilnosti finansijskog sistema Republike Srbije, koji je predložila Vlada.

  • Utorak, 23. oktobar 2012.

    13. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 23. oktobra razmotrili kandidaturu i utvrdili Predlog odluke za izbor direktora Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama i uputili je Narodnoj skupštini na odlučivanje. Direktor Uprave bira se na period od šest godina, a Predlogom odluke na tu funkciju predložen je Đorđe Jevtić.

  • Utorak, 23. oktobar 2012.

    12. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 23. oktobra razmotrio i usvojio u načelu Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o garanciji (AD Železnice Srbije: Rehabilitacija pruga) između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 2. oktobar 2012.

    11. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava održanoj 2. oktobra, razmotrene su kandidature i utvrđena Lista kandidata za predsednika i članove Saveta guvernera Narodne banke Srbije.

  • Utorak, 25. septembar 2012.

    10. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 25. septembra, u skladu sa članom 27. stav 4. Zakona o Narodnoj banci Srbije, konstatovao da je dosadašnjim viceguvernerima Ani Gligorijević, Diani Dragutinović, dr Bojanu Markoviću i Miri Erić Jović, prestala funkcija viceguvernera Narodne banke Srbije, izborom 25. septembra 2012. godine, Ane Gligorijević, Diane Dragutinović i Veselina Pješčića za viceguvernere Narodne banke Srbije.

  • Subota, 22. septembar 2012.

    Deveta sednica Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 22. septembra, razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2012. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu i Predlog zakona o utvrđivanju maksimalne zarade u javnom sektoru.

  • Četvrtak, 20. septembar 2012.

    Osma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 20. septembra razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrednost, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o duvanu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o fiskalnim kasama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju lokalne samouprave, Predlog zakona o izmenama Zakona o obaveznom osiguranju u saobraćaju i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 18. septembar 2012.

    Sedma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 18. septembra razmotrio u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2012. godinu, sa predlozima odluka o davanju saglasnosti na odluke o izmenama i dopunama finansijskih planova za 2012. godinu: 1) Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, 2) Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, 3) Nacionalne službe za zapošljavanje, koji je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5