Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  • Sreda, 19. jun 2013.

    44. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici od 19.juna, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava uvojili su Predlog da Narodna skupština donese Zaključak povodom razmatranja Izveštaja o radu Državne revizorske institucije za 2012.godinu, po hitnom postupku.

  • Utorak, 18. jun 2013.

    43. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 18. juna, razmotrio Izveštaj o monetarnoj politici u 2011. godini, koji je podnela Narodna banka Srbije, Izveštaj o poslovanju i rezultatima rada Narodne banke Srbije u 2011. godini, Izveštaj o stabilnosti finansijskog sistema za 2011. godinu, koji je podnela Narodna banka Srbije, Polugodišnji izveštaj Narodne banke Srbije o monetarnoj politici, za period januar - jun 2012. godine, Izveštaj Saveta guvernera Narodne banke Srbije o radu za 2012. godinu, Program monetarne politike Narodne banke Srbije za 2013. godinu i Finansijski plan Narodne banke Srbije za 2013. godinu.

  • Sreda, 29. maj 2013.

    42. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održali su zajedno sednicu 29. maja, na kojoj su razmotrili stanje u privredi Srbije u sektoru malih i srednjih preduzeća.

  • Ponedeljak, 27. maj 2013.

    41. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, od 27. maja, razmotreni su u pojedinostima predlozi zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezima na imovinu, o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica, o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana i o izmenama i dopunama Zakona o akcizama.

  • Sreda, 22. maj 2013.

    40. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 22. maja, razmotrili devet predloga zakona koji su uvršteni u dnevni red Četvrte sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2013. godini.

  • Četvrtak, 21. mart 2013.

    39. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 21. marta utvrdili Predlog odluke o izboru predsednika i šest članova Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, i uputili Narodnoj skupštini na razmatranje.

  • Ponedeljak, 11. mart 2013.

    38. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 11. marta obavili razgovor sa kandidatima za izbor predsednika i šest članova Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

  • Ponedeljak, 11. mart 2013. u 10:41 časova

    37. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 11. marta, razmotren je i usvojen Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o odobrenju državnog izvoznog kredita Vladi Republike Srbije, koji je podnela Vlada.

  • Petak, 8. mart 2013.

    36. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici održanoj 8. marta utvrdili 32 pitanja za test za proveru stručne osposobljenosti iz oblasti javnih nabavki kandidata za izbor predsednika i šest članova Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

  • Utorak, 5. mart 2013.

    35. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici od 5. marta razmotrio Izveštaj o radu Radne grupe za utvrđivanje testa za proveru stručne osposobljenosti iz oblasti javnih nabavki i pregled prijava na javni konkurs i ispunjenje uslova kandidata za izbor predsednika i članova Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Predlog za određivanje datuma za testiranje kandidata za izbor predsednika i članova Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5