Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  • Sreda, 27. februar 2013.

    34. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici od 27.februara, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su Informaciju predsednika Radne grupe za utvrđivanje testa za proveru stručne osposobljenosti iz oblasti javnih nabavki kandidata za predsednika i članove Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, o toku aktivnosti Radne grupe i Predlog za proširenje nadležnosti Radne grupe za utvrđivanje testa za proveru stručne osposobljenosti iz oblasti javnih nabavki kandidata za predsednika i članove Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, za pregled prijava na javni konkurs i ispunjenje uslova kandidata.

  • Ponedeljak, 28. januar 2013.

    33. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 28. januara, usvojio Odluku o pokretanju postupka za utvrđivanje predloga za izbor predsednika i članova Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

  • Četvrtak, 27. decembar 2012.

    32. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici od 27.decembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su amandmane podnete na Predlog zakona o javnim nabavkama, koji je podnela grupa od 138 narodnih poslanika.

  • Sreda, 26. decembar 2012.

    31. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici od 26. decembra razmotrio i prihvatio Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Deutsche bank AG London po zaduženju Javnog preduzeća ''Srbijagas'' Novi Sad radi realizacije Projekta Južni tok, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 26. decembar 2012.

    30. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava održanoj 26. decembra, razmotrena je Informacija Državne revizorske institucije o izveštajima državne revizije za 2011. godinu, koji su podneti Narodnoj skupštini.

  • Ponedeljak, 24. decembar 2012.

    29. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici od 24. decembra razmotrio u načelu Predlog zakona o javnim nabavkama, koji je podnela grupa od 138 narodnih poslanika.

  • Ponedeljak, 17. decembar 2012.

    28. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici od 17. decembra razmotrio i prihvatio Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Javnog preduzeća ''Elektroprivreda Srbije'', Beograd (Projekat ''Unapređenje tehnologije eksploatacije u RB Kolubara u cilju povećanja efikasnosti termoelektrana i smanjenja uticaja na životnu sredinu''), koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 6. decembar 2012.

    27. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, koja je održana 6. decembra, razmotreni su u pojedinostima Predlog zakona o rokovima za izmirenje novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama, Predlog zakona o dopuni Zakona budžetskom sistemu, Predlog zakona o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju i Predlog zakona o zateznoj kamati.

  • Sreda, 5. decembar 2012.

    nastavak 26. sednice Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    U nastavku sednice Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, koja je započeta 29. novembra, a nastavljena 5. decembra, razmotreni su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama.

  • Četvrtak, 29. novembar 2012.

    26. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 29. novembra razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2013. godinu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5