Radna tela

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    41. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    31. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 3. decembra, razmotren je u pojedinostima Predlog zakona o izmeni Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 2. decembar 2019.

    25. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Članovi Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova zajedno sa Odborom rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održali su sednicu na temu Pristupačna budućnost – obeležavanje Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, održane 2. decembra.

  • Ponedeljak, 2. decembar 2019.

    40. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva zajedno sa Odborom za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova održali su sednicu na temu Pristupačna budućnost – obeležavanje Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, a koja je održana 2. decembra.

  • Ponedeljak, 2. decembar 2019.

    97. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 2. decembra razmotrili u pojedinostima više predloga zakona iz dnevnog reda Sedme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019. godini.

  • Ponedeljak, 2. decembar 2019.

    32. sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti, na sednici zatvorenoj za javnost, održanoj 2. decembra 2019. godine, izrazio je posebnu zabrinutost zbog načina ophođenja prema funkciji predsednika Republike i pozvao državne organe da reaguju. Članovi Odbora oštro su osudili pritiske na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i druge funkcionere Vlade Republike Srbije, naglašavajući da je krajnje vreme da se stane na put govoru mržnje i crtanju meta na čelo najodgovornijih funkcionera u državi.

  • Ponedeljak, 2. decembar 2019.

    133. sednica Odbora ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora održanoj 2. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima, više predloga zakona, koji su uvršteni na dnevni red Sedme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine

  • Petak, 29. novembar 2019.

    52. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora, održanoj 29. novembra, razmotreno je stanje šuma u Srbiji – planovi u šumarstvu za 2020.godinu.

  • Četvrtak, 28. novembar 2019.

    Održano javno slušanje o Predlogu zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Republici Srbiji

    U organizaciji Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu danas je u Narodnoj skupštini održano javno slušanje o Predlogu zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Republici Srbiji.

  • Četvrtak, 28. novembar 2019.

    53. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 28. novembra, članovi Odbora razmotrili su i jednoglasno dali saglasnost Vladi Republike Srbije za osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o održavanju i rekonstrukciji putnih međudržavnih mostova između Republike Srbije i Bosne i Hercegovine i teksta Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o održavanju i rekonstrukciji putnih međudržavnih mostova između Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, radi davanja saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma do njegovog stupanja na snagu.

  • Četvrtak, 28. novembar 2019.

    56. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj,trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora, održanoj 28. novembra, razmotreni su izveštaji o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period od 1. aprila do 30. juna i za period od 1. jula do 30. septembra 2019. godine.

  • Četvrtak, 28. novembar 2019.

    132. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 28. novembra, razmotreni su predlozi akata predloženi za dnevni red Sedme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019. godini, kao i Predlog odluke o izboru zamenika Zaštitnika građana, koji je podneo Zaštitnik građana.

  • Sreda, 27. novembar 2019.

    55. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora, održanoj 27. novembra, razmotrene su sledeće informacije i izveštaji o radu Ministarstva privrede:

  • Sreda, 27. novembar 2019.

    95. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 27.novembra razmotrili više predloga akata koji su predloženi za dnevni red Sedme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019.godini.

  • Sreda, 27. novembar 2019.

    70. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora, održanoj 27. novembra, razmotreni su, u načelu, sledeći predlozi zakona:

  • Sreda, 27. novembar 2019.

    30. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Članovi Odbora za kulturu i informisanje, održali su 27. novembra sednicu, na kojoj su doneli Odluku o obustavi postupaka za predlaganje kandidata za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje predlažu ovlašćeni predlagači: nadležni odbor Narodne skupštine, udruženje filmskih, scenskih i dramskih umetnika i udruženje kompozitora u Republici Srbiji i nacionalni saveti nacionalnih manjina, imajući u vidu da su zakonom utvrđeni rokovi za sprovođenje navedenih postupaka istekli.

  • Sreda, 27. novembar 2019.

    86. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 27. novembra, članovi Odbora usvojili su inicijative za posete i usvojili izveštaje o realizovanim posetama.

  • Utorak, 26. novembar 2019.

    Održano javno slušanje na temu sprečavanja nasilja nad ženama

    Javno slušanje na temu Sprečavanje nasilja nad ženama, u organizaciji Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova, održano je u Narodnoj skupštini.

  • Utorak, 26. novembar 2019.

    39. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 26. novembra, članovi Odbora razmotrili su Informaciju o radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za period od 1. aprila do 30. juna 2019. godine i za period 1. jula do 30. septembra 2019. godine.

  • Ponedeljak, 25. novembar 2019.

    131. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora, održanoj 25. novembra, razmotren je amandman koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava na Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2020. godinu, sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2020. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2020. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2020. godinu, koji je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
nedelja, 28. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja