Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  • Četvrtak, 20. jul 2017.

    27. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 20. jula, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su odluke Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Četvrtak, 13. jul 2017.

    26. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 13. jula 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Branko Ružić. Odbor je utvrdio da je podnošenjem ostavke narodnog poslanika Branka Ružića nastupio slučaj iz člana 88. stav 1. tačka 2. Zakona o izboru narodnih poslanika, u kome se podnošenje ostavke navodi kao jedan od razloga za prestanak mandata narodnom poslaniku pre isteka vremena na koji je izabran, te se predlaže da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata imenovanom narodnom poslaniku.

  • Četvrtak, 8. jun 2017.

    25. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 8. juna 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su zahtev narodne poslanice Maje Gojković za vršenje druge javne funkcije.

  • Ponedeljak, 29. maj 2017.

    24. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 29. maja, članovi Odbora razmatrali su predloge za imenovanje šefa Kabineta predsednika Narodne skupštine, v.d. pomoćnika generalnog sekretara - rukovodioca Sektora za zakonodavstvo u Narodnoj skupštini Republike Srbije, zahteve narodnih poslanika za obavljanje druge javne funkcije i drugog posla, kao i obaveštenja generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mera održavanja reda narodnim poslanicima na Trećoj i Četvrtoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2017. godini.

  • Sreda, 10. maj 2017.

    23. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 10. maja 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su Predlog Komisije za zaštitu konkurencije za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u stručnoj Službi Komisije za zaštitu konkurencije u 2017. godini.

  • Četvrtak, 4. maj 2017.

    22. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 4. maja 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su obaveštenje generalnog sekretara Narodne skupštine o proteku vremena na koje je postavljena vršilac dužnosti pomoćnika generalnog sekretara – rukovodilac Sektora za opšte poslove i doneli Rešenje o prestanku rada na položaju vršiocu dužnosti pomoćnika generalnog sekretara Narodne skupštine Mirjani Nedeljković.

  • Petak, 21. april 2017.

    21. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 21. aprila, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno imunitetska pitanja razmotrili su odluke Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 19. april 2017.

    20. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 19. aprila, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, razmotrili su ostavke, koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Bojan Pajtić, mr Marko Milenković i Marko Blagojević.

  • Petak, 3. mart 2017.

    19. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 3. marta 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su i većinom glasova dali pozitivno mišljenje narodnom poslaniku Novici Tončevu za vršenje druge javne funkcije.

  • Sreda, 1. mart 2017.

    18. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 1. marta, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su Obaveštenje Poslaničke grupe Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) o razlogu prestanka mandata narodnom poslaniku Konstantinu Arsenoviću.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5