Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  • Utorak, 2. jul 2019.

    67. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 2. jula, članovi Odbora razmotrili su i dali pozitivno mišljenje za obavljanje druge javne funkcije narodnom poslaniku mr Dejanu Radenkoviću.

  • Četvrtak, 20. jun 2019.

    66. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 20. juna, članovi Odbora razmotrili su i dali pozitivno mišljenje za obavljanje drugog posla narodnoj poslanici Sandri Božić.

  • Četvrtak, 25. april 2019.

    65. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 25. aprila, članovi Odbora razmotrili su zahtev Agencije za borbu protiv korupcije za davanje saglasnosti za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima, zahtev prof. dr Zorana Dragišića, narodnog poslanika, za davanje saglasnosti za obavljanje drugog posla i predlog generalnog sekretara Narodne skupštine za donošenje rešenja o nastavku rada na položaju pomoćnika generalnog sekretara Narodne skupštine.

  • Ponedeljak, 18. mart 2019.

    64. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 18. marta, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili predloge odluka za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme za 2019. godinu u službama sledećih nezavisnih državnih organa, organizacija i tela: Regulatornom telu za elektronske medije, Agenciji za borbu protiv korupcije, Državnoj revizorskoj instituciji, Agenciji za energetiku Republike Srbije i Narodnoj skupštini Republike Srbije.

  • Sreda, 13. februar 2019.

    63. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici, održanoj 13. februara, Odbor je razmotrio Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

  • Petak, 8. februar 2019.

    62. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 8. februara, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili predloge odluka za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme za 2019. godinu, u službama sledećih nezavisnih državnih organa, organizacija i tela: Komisije za zaštitu konkurencije, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Fiskalnog saveta, Zaštitnika građana, Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i Komisije za hartije od vrednosti.

  • Četvrtak, 24. januar 2019.

    61. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 24. januara, članovi Odbora razmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

  • Utorak, 20. novembar 2018.

    60. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 20. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Dušan Pavlović, dr Ratko Jankov i mr Jasmina Nikolić.

  • Petak, 9. novembar 2018.

    59. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 9. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su predlog skupštinskog budžeta za 2019. godinu.

  • Petak, 26. oktobar 2018.

    58. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su na sednici, održanoj 26. oktobra, utvrdili Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopuni Odluke o obrazovanju i radu Stručne službe Zaštitnika građana i na Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Stručnoj službi Zaštitnika građana, i uputili je Narodnoj skupštini, sa zahtevom da razmatra i usvoji po hitnom postupku.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5