Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  • Petak, 12. oktobar 2018.

    57. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 12. oktobra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su obaveštenja zamenika generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mere održavanja reda narodnim poslanicima Zoranu Živkoviću i Đorđu Vukadinoviću na sednici Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu u 2018. godini i narodnim poslanicama Mariji Janjušević i Mariniki Tepić na Prvoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu u 2018. godini.

  • Četvrtak, 27. septembar 2018.

    56. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 27. septembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Ponedeljak, 24. septembar 2018.

    55. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 24. septembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su ostavku, koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Ivan Manojlović i usvojili Izveštaj kojim se predlaže Narodnoj skupštini da konstatuje prestanak mandata narodnom poslaniku.

  • Utorak, 11. septembar 2018.

    54. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 11. septembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili zahtev i većinom glasova usvojili Predlog zaključka o davanju saglasnosti Agenciji za borbu protiv korupcije za zasnivanje radnog odnosa sa osam novih lica.

  • Četvrtak, 19. jul 2018.

    53. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 19. jula, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 18. jul 2018.

    52. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici Odbora, od 18. jula, članovi Odbora razmotrili su ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Meho Omerović.

  • Četvrtak, 5. jul 2018.

    51. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 5. jula 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su obaveštenja zamenika generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mere održavanja reda narodnom poslaniku Radoslavu Milojičiću na sednici Osmog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu u 2018. godini.

  • Sreda, 20. jun 2018.

    50. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 20. juna, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su obaveštenja zamenika generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mera održavanja reda narodnim poslanicima Balši Božoviću i Zoranu Živkoviću, na Petoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini, narodnom poslaniku Srbislavu Filipoviću na Petnaestoj posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu i narodnom poslaniku Srđanu Nogu na sednici Šestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu i doneli odluke da se navedeni narodni poslanici kazne novčanom kaznom od 10 odsto osnovne plate narodnog poslanika, u iznosu od 7.171,26 dinara, za izrečenu meru jedne opomene.

  • Četvrtak, 7. jun 2018.

    49. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 7. juna, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 6. jun 2018.

    48. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 6. juna, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Željko Sušec.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5