Saziv od 27. januara 2004.

 • Sreda, 19. jul 2006.

  77. sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na kraćoj sednici održanoj 19. jula, razmotrio i nije prihvatio tri amandmana podneta na Predlog odluke o organizaciji i radu Službe Narodne skupštine Republike Srbije.

 • Sreda, 19. jul 2006.

  39. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Odbor za kulturu i informisanje Narodne skupštine Republike Srbije razmotrio je, na sednici održanoj 19. jula 2006. godine, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji, koji je podnela grupa od sedam narodnih poslanika.

 • Sreda, 19. jul 2006.

  78. sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na kraćoj sednici, održanoj 19. jula predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata dr Miroslavu Nedeljkoviću, izabranom sa Izborne liste Srpske radikalne stranke –dr Vojislav Šešelj, pre isteka vremena na koje je izabran, zbog smrti narodnog poslanika.

 • Utorak, 18. jul 2006.

  Četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini

  Za Četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini, koje je predsednik Narodne skupštine Predrag Marković sazvao, na Zahtev 103 narodna poslanika, za utorak,18. jul, sa početkom u 10 časova, utvrđen je sledeći dnevni red: 1. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji, koji su podneli narodni poslanici Svetlana Stojanović, Vukosav Tomašević, Miroslav Janković, Rajko Baralić, Esad Džudžević, Nikola Jovanović i Miroslava Gušić,2. Predlog odluke o organizaciji i radu Službe Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podneo Administrativni odbor Narodne skupštine,3. Predlog odluke o izboru člana Saveta Narodne banke Srbije, koji je podneo Odbor za finansije Narodne skupštine,4. Izbor člana Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, na osnovu predloga Konferencije univerziteta Srbije.

 • Utorak, 18. jul 2006.

  Sazvano Peto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković sazvao je, na Zahtev 92 narodna poslanika, Peto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini, za sredu, 19. jul, sa početkom u 12 časova.

 • Utorak, 18. jul 2006.

  119. sednica Zakonodavnog odbora

  Zakonodavni odbor je na Sto devetnaestoj sednici, održanoj 18. jula, razmotrio i ocenio pravno mogućim Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji, koji su podneli narodni poslanici Svetlana Stojanović, Vukosav Tomašević, Miroslav Janković, Nikola Jovanović i Miroslava Gušić.

 • Utorak, 18. jul 2006.

  Pododbor za ustavna pitanja usaglasio veći deo teksta predloga novog Ustava Republike Srbije

  Pododbor za ustavna pitanja Narodne skupštine Republike Srbije, usaglasio je prva tri dela predloga teksta Ustava Republike Srbije.

 • Ponedeljak, 17. jul 2006.

  63. sednica Odbora za privatizaciju

  Na sednici Odbora Narodne skupštine Republike Srbije za privatizaciju, održanoj 17. jula 2006. godine, usvojeni su Izveštaj Ministarstva privrede o radu Agencije za privatizaciju za jun 2006. godine i Program rada Agencije za privatizaciju za jul 2006. godine.

 • Subota, 15. jul 2006.

  Sazvano Četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković sazvao je, na Zahtev 103 narodna poslanika, Četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini za utorak, 18. jul, sa početkom u 10 časova.

 • Petak, 14. jul 2006.

  76. sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je na sednici održanoj 14. jula, razmotrivši zahtev Okružnog javnog tužilaštva u Smederevu da se sudiji Opštinskog suda u Smederevskoj Palanci Marini Jovanović-Bajović odobri određivanje pritvora zbog sumnje da je počinila krivično delo kršenja zakona od strane sudije, doneo odluku da predloži Narodnoj skupštini da predlog odluke o određivanju pritvora ovoj sudiji razmatra po hitnom postupku, na sednici koja je u toku.