Poslanici

  • Ponedeljak, 29. januar 2007.

    Sastanak Gordane Čomić sa predstavnicima nevladinih organizacija iz Ukrajine

    Predsednica Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije Gordana Čomić sastala se 29. januara u Domu Narodne skupštine sa predstavnicima nevladinih organizacija iz Ukrajine koji borave u Beogradu od 28. januara do 2. februara ove godine.

  • Sreda, 20. decembar 2006.

    Predizborna posmatračka delegacija PS Saveta Evrope u Narodnoj skupštini

    Šef Stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Miloš Aligrudić i član delegacije Miloljub Albijanić sastali su se danas sa članovima ad hoc Komisije PS Saveta Evrope za praćenje parlamentarnih izbora u Srbiji 21. januara 2007. godine.

  • Ponedeljak, 11. decembar 2006.

    Susret predsednika Parlamentarne skupštine OEBS-a sa članovima delegacije Narodne skupštine Srbije u PS OEBS-a

    Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a, koju je predvodila šef naše delegacije Suzana Grubješić, razgovarala je danas u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Parlamentarne skupštine OEBS-a, na čelu sa predsednikom Jornom Lenmarkerom (Göran Lennmarker).

  • Četvrtak, 7. decembar 2006.

    Razgovor Mađarskih parlamentaraca sa članovima Odbora za međunacionalne odnose

    Delegacija Odbora Parlamenta Republike Mađarske za evropske poslove, koju je predvodio predsednik Odbora Matjaš Erši, razgovarala je 7. decembra u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Odbora za međunacionalne odnose u kojoj su bili narodni poslaniciŽeljko Tomić i Ištvan Išpanović.

  • Utorak, 5. decembar 2006.

    Francuski parlamentarci razgovarali sa članovima Odbora za odbranu i bezbednost

    Članovi Odbora za odbranu i bezbednost Narodne skupštine Srbije, na čelu sa predsednikom Odbora Miloradom Mirčićem, razgovarali su sa delegacijom francuskog Parlamenta u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a, koju je predvodio Mišel Vuazen.

  • Utorak, 5. decembar 2006.

    Parlamentarci Francuske i Srbije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a razgovarali u Domu Narodne skupštine

    Na poziv Suzane Grubješić, šefa stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a, od 5. do 7. decembra u našoj zemlji boravi delegacija Parlamenta Francuske u PS OEBS-a, koju predvodi Mišel Vuazen, šef delegacije i potpredsednik Odbora za odbranu francuskog Parlamenta.

  • Ponedeljak, 27. novembar 2006.

    Susret parlamentarnih delegacija Srbije i Koruške

    Delegacija Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije, koju je predvodila predsednica Odbora Gordana Čomić, razgovarala je danas sa parlamentarnom delegacijom Koruške, na čelu sa prvim predsednikom Skupštine dr Jorgom Frojnšlagom.

  • Ponedeljak, 20. novembar 2006.

    Prvi interparlamentarni sastanak Evropskog parlamenta i Narodne skupštine

    Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije otputovala je danas u Brisel gde će se 21. i 22. novembra sastati sa delegacijom Evropskog parlamenta za odnose sa zemljama jugoistočne Evrope.

  • Sreda, 15. novembar 2006.

    Razgovor delegacija Flamanskog parlamenta i Narodne skupštine

    Delegacija Odbora za spoljnu politiku, evropske poslove i turizam Flamanskog parlamenta razgovarala je 15. novembra u Domu Narodne skupštine sa proširenom delegacijom Odbora za inostrane poslove, u čijem sastavu su bili i članovi Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom i Odbora za trgovinu i turizam.

  • Utorak, 14. novembar 2006.

    Razgovor Parlamentarnih delegacija Nemačke i Srbije

    Delegacija Parlamentarne grupe prijateljstva za Jugoistočnu Evropu nemačkog Bundestaga, na čelu sa šefom delegacije Detlefom Džembrickim, razgovarala je 14. novembra u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Odbora za inostrane poslove i Odbora za evropske integracije, koju je predvodila predsednica Odbora za inostrane poslove Gordana Čomić.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5