Poslanici

  • Utorak, 13. april 2004.

    Održan seminar "Efektivno upravljanje parlamentarnom administracijom"

    Izveštaj o prisustvovanju delegacije Narodne skupštine Republike Srbije seminaru "EFEKTIVNO UPRAVLJANJE PARLAMENTARNOM ADMINISTRACIJOM"Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije, u sastavu Marko Danilović, sekretar Narodne Skupštine, Milan Čuljković, stručni saradnik i Jelena Jovanović, savetnik za ljudske resurse, prisustvovala je seminaru “Efektivno upravljanje parlamentarnom administracijom” organizovanom od strane OEBS misije u Srbiji i Crnoj Gori, u periodu od 1 – 4. aprila 2004. godine, u Miločeru.

  • Utorak, 6. april 2004.

    Razgovor sa predstavnicima Evrope o radu na novom ustavu

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković razgovarao je danas u odvojenim posetama sa Žan Luijem Lorensom, direktorom Direkcije za strateška planiranja u Savetu Evrope, Jorganom Grunetom, šefom Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu i ambasadorom Mauricijom Masarijem, šefom Misije OEBS-a u Srbije i Crnoj Gori.

  • Utorak, 23. mart 2004.

    Razgovori o saradnji parlamenata u regionu

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković razgovarao je, danas, sa potpredsednikom Parlamentarne Skupštine OEBS-a Đovanijem Keslerom i ambasadorom Mauricijom Masarijem, šefom misije OEBS-a u Srbije i Crnoj Gori.

  • Ponedeljak, 22. mart 2004.

    Razgovori o aktuelnoj situaciji u zemlji

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Srbije Predrag Marković primio je danas u odvojenim posetama kanadskog ambasadora Donalda Meklenana, predsednika Nacionalnog saveta Mađarske nacionalne manjine, Lasla Jožu i direktora Centra za demokratije u tranziciji, Brusa Džeksona.

  • Sreda, 3. mart 2004.

    Saradnja na unapređenju rada Skupštine

    Sekretar Narodne skupštine Republike Srbije Marko Danilović, razgovarao je sa bivšom potpredsednicom nemačkog Bundestaga i savetnicom u Paktu za stabilnost za Jugoistočnu Evropu, Petrom Bles.

  • Utorak, 17. februar 2004.

    Predsednik Narodne skupštine Dragan Maršićanin primio predsednika Slovačke Republike Rudolfa Šustera

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Dragan Maršićanin razgovarao je danas u Skupštini Srbije sa Rudolfom Šusterom (Rudolf Schuster) predsednikom Slovačke Republike.

  • Utorak, 17. februar 2004.

    Razgovori sa predstavnicima Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Dragan Maršićanin, sastao se danas sa izvestiocem Odbora Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za praćenje ispunjavanja obaveza država članica Srbije i Crne Gore.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5