Saziv od 27. januara 2004.

 • Sreda, 2. avgust 2006.

  Obeleženo 200 godina od boja na Bratačiću

  Predsednik Narodne skupštine Republike SrbijePredrag Marković prisustvovao je danas obeležavanju 200 godina od boja na Bratačiću i otkrivanju spomen obeležja u ovom selu nadomak Osečine.

 • Petak, 28. jul 2006.

  Predsednik Marković primio ambasadora Republike Grčke

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković primio je danas u Beogradu Nj.E. Ambasadora Republike Grčke u Srbiji Hristosa Panagopulosa.

 • Ponedeljak, 24. jul 2006.

  IZVEŠTAJ O KONTROLI FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA POLITIČKIH STRANAKA ZA 2005.GODINU

  Kompletan Izveštaj možete da preuzmete iz menija `Prilozi` u formatu koji Vam odgovara. Izveštaj postoj i u DOC formatu (Microsoft Word) i u PDF formatu (Adobe Acrobat Reader).

 • Ponedeljak, 24. jul 2006.

  79. sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je na sednici održanoj 24. jula razmatrao i usvojio Pravilnik o unutrašnjrm uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Službi Narodne skupštine Repubike Srbije, koji je doneo sekretar Narodne skupštine.

 • Ponedeljak, 24. jul 2006.

  Studenti i đaci iz Kanade posetili Narodnu skupštinu

  U organizaciji Matice iseljenika Srbije, naši đaci i studenti koji žive u Kanadi posetili su danas Narodnu skupštinu.

 • Ponedeljak, 24. jul 2006.

  „Otvorena skupština“

  U nedelju, 23. jula, posle svečanog podizanja državnih zastava Srbije, zgradu Narodne skupštine Republike Srbije na Trgu Nikole Pašića posetilo je preko 2.000 građana koji su obišli deo zdanja i videli prvi put postavljene grbove Srbije u skupštinskim salama.

 • Nedelja, 23. jul 2006.

  Narodna skupština od danas i u zgradi na Trgu Nikole Pašića

  Danas, u nedelju 23. jula 2006. godine, pre podne u 10 časova, svečano su uz intoniranje himne, podignute državne zastave Republike Srbije na jarbole ispred zgrade Narodne skupštine (bivše Savezne skupštine) na trgu Nikole Pašića.

 • Subota, 22. jul 2006.

  Republika Srbija: država i njeni simboli, himna, zastava, grb

  Preporuka o korišćenju grba, zastave i himne Republike Srbije,usvojena je jednoglasnou Narodnoj skupštini Republike Srbije 17. avgusta 2004. godine.

 • Petak, 21. jul 2006.

  Novoizabrani nosioci pravosudnih funkcija položili zakletvu

  Tri sudije i devet zamenika javnih tužilaca, izabranih na Četvrtom vanrednom zasedanju Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini, položili su danas zakletvu pred predsednikom Narodne skupštine Predragom Markovićem.

 • Sreda, 19. jul 2006.

  Peto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković sazvao je Peto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini za sredu, 19. jul, na Zahtev 92 narodna poslanika, koji su utvrdili sledeći dnevni red: 1. Predlog zakona o prestanku važenja Zakona o Policijskoj akademiji, koji je podnela Vlada, 2. Predlog zakona o ratifikaciji Sporazuma između Republike Srbije i Republike Crne Gore o regulisanju članstva u međunarodnim finansijskim organizacijama i razgraničenju finansijskih prava i obaveza, koji je podnela Vlada.