Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  • Četvrtak, 27. novembar 2014.

    27. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici održanoj 27. novembra obavili razgovor sa jedinim kandidatom za izbor člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije, mr Nikolom Martinovićem.

  • Četvrtak, 27. novembar 2014.

    26. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici od 27. novembra razmotrio i usvojio u načelu Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Projekat hitne sanacije od poplava) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o garanciji (Projekat – Prelazak sa analognog na digitalni signal) između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj i Predlog zakona o ograničavanju raspolaganja imovinom u cilju sprečavanja terorizma, koje je podnela Vlada.

  • Sreda, 19. novembar 2014.

    25. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 19. novembra, doneo Odluku kojom se konstatuje prestanak funkcije člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije mr Nikoli Martinoviću, istekom mandata.

  • Sreda, 5. novembar 2014.

    24. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 5. novembra, razmotren je u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, koji je podnela grupa od 128 narodnih poslanika Poslaničke grupe Srpska napredna stranka.

  • Subota, 25. oktobar 2014.

    23. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici održanoj 25. oktobra 2014. godine, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmatrali su, u pojedinostima dva predloga zakona koji su predloženi na dnevnom redu Pete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2014. godini, koje je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 23. oktobar 2014.

    22. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici održanoj 23. oktobra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmatrali su, u načelu tri predloga zakona koji su predloženi na dnevnom redu Pete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2014. godini, a koje je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 23. oktobar 2014.

    21. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 23. oktobra, razmotren je u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima, koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 16. oktobar 2014.

    20. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 16. oktobra izabrao narodnog poslanika Borislava Stefanovića za zamenika predsednika Odbora.

  • Petak, 3. oktobar 2014.

    19. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava održanoj 3. oktobra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnoj svojini, koji je podnela Vlada i Predloga zakona o izmeni Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

  • Utorak, 30. septembar 2014.

    18. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 30. septembra, razmotreni su u načelu Predlog zakona o izmenama Zakona o javnoj svojini, Predlog zakona o izmenama i dopunama Carinskog zakona, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima, Predlog zakona o izmeni Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Drugi Projekat razvoja zdravstva Srbije) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Moldavije o saradnji i uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima, koje je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
subota, 27. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja