Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  • Četvrtak, 15. januar 2015.

    37. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 15. januara, razmotrio Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o zajmu za kredit za povlašćenog kupca za drugu fazu Paket projekta KOSTOLAC-B POWER PLANT PROJECT, između Vlade Republike Srbije, koju predstavlja Ministarstvo finansija, kao Zajmoprimca i kineske Export-Import banke kao Zajmodavca, koji je podnela Vlada.

  • Petak, 26. decembar 2014.

    36. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici održanoj 26. decembra razmotrili i usvojili Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma između Republike Srbije i Evropske komisije o pravilima za sprovođenje finansijske pomoći Evropske unije Republici Srbiji u okviru instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA II), koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 25. decembar 2014.

    35. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora održanoj 25 decembra, Odbor je utvrdio amandmane na član 1. i 7. Predloga zakona o budžetu Republike Srbije za 2015. godinu, kako bi se izvršilo usklađivanje usvojenih amandmana koje su podneli Vlada, Odbor za finansije republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i zajedno narodni poslanici Balint Pastor, Laslo Varga, Elvira Kovač, Arpad Fremond, Zoltan Pek i Anamarija Viček, sa tekstom Predloga zakona.

  • Sreda, 24. decembar 2014.

    34. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici, održanoj 24. decembra, članovi Odbora razmatrali su amandman koji je Vlada podnela na Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2015. godinu.

  • Sreda, 24. decembar 2014.

    33. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici održanoj 24. decembra razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2014. godinu, Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2015. godinu, kao i prateće finansijske predloge zakona, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 22. decembar 2014.

    32. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je na sednici održanoj 22. decembra razmotrio u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2014. godinu sa Predlogom odluke o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2014. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2014. godinu i Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2015. godinu, koje je podnela Vlada.

  • Sreda, 17. decembar 2014.

    31. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici održanoj 17. decembra razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o osiguranju, Predlog zakona o platnim uslugama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga i Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, koje je podnela Narodna banka Srbije.

  • Četvrtak, 11. decembar 2014.

    30. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici održanoj 11. decembra razmotrili u načelu Predlog zakona o osiguranju, Predlog zakona o platnim uslugama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju i Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, koje je podnela Narodna banka Srbije.

  • Četvrtak, 4. decembar 2014.

    29. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici održanoj 4. decembra, članovima Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava prezentovan je model programske strukture budžeta za 2015. godinu.

  • Četvrtak, 4. decembar 2014.

    28. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na 28. sednici održanoj 4. decembra, pre prelaska na rad po dnevnom redu sednice, članovi Odbora su usvojili predlog da se predloženi dnevni red dopuni tačkom 2. Davanje saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Stručnim službama Fiskalnog saveta, koji je podneo predsednik Fiskalnog saveta.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
četvrtak, 28. mart

Ceo kalendar događaja