Odbor za poljoprivredu

 • Utorak, 3. april 2012.

  Četrdeseta sednica Odbora za poljoprivredu

  Na četrdesetoj sednici Odbora za poljoprivredu, članovi Odbora su razmatrali donete uredbe o raspodeli budžeta za 2012. godinu.

 • Četvrtak, 20. oktobar 2011.

  Trideset deveta sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici Odbora za poljoprivredu, koja je održana 20. oktobra, razmatrani su Izveštaj Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede o berbi kukuruza, žetvi soje i suncokreta i vađenju šećerne repe, ceni koštanja u otkupu navedenih kultura i stanju na tržištu i Informacija tog ministarstva o pripremama za setvu jesenjih useva.

 • Ponedeljak, 10. oktobar 2011.

  Trideset osma sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici održanoj 10. oktobra, Odbor za poljoprivredu razmatrao je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2011. godinu, Razdeo 19 – Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede.

 • Petak, 8. jul 2011.

  Trideset sedma sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici održanoj 8. jula, Odbor za poljoprivredu razmatrao je Informaciju Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede o pripremama za žetvu pšenice i drugih strnih žita
  roda 2011. godine, cenama i mogućnostima skladištenja u javnim skladištima.

 • Utorak, 28. jun 2011.

  Trideset šesta sednica Odbora za poljoprivredu i Trideset osma sednica Odbora za industriju

  Odbori za poljoprivredu i za industriju održali su 28. juna zajedno sednicu na kojoj je razmatrana Inicijativa generalnog direktora i reprezentativnih sindikata Industrije mašina i traktora, a. d. Beograd u restruktuiranju, za rešavanje statusnih pitanja.

 • Petak, 3. jun 2011.

  Trideset peta sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici Odbora za poljoprivredu, koja je održana 3. juna, razmatrani su problemi u vezi raspodele subvencija poljoprivrednim proizvođačima i posledice protesta poljoprivrednih proizvođača po poljoprivredu, Predsednik Odbora, prof. dr Zoran Mašić rekao je da je sednica zakazana radi razmatranja situacije nastale blokadom puteva u Vojvodini, koju su preduzeli poljoprivrednici nezadovoljni raspodelom budžetskih sredstava za podsticanje poljoprivredne proizvodnje u 2011. godini.

 • Četvrtak, 3. mart 2011.

  Trideset četvrta sednica Odbora za poljoprivredu

  Odbor za poljoprivredu, na sednici održanoj 3. marta raspravljao je o Programu raspodele i korišćenja sredstava subvencija u oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za 2011. godinu.

 • Sreda, 22. decembar 2010.

  Trideset treća sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici održanoj 22. decembra, članovi Odbora za poljoprivredu razmatrali su Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2011. godinu, Razdeo 19. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

 • Ponedeljak, 13. decembar 2010.

  Trideset druga sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici od 13.decembra, članovi Odbora za poljoprivredu razmotrili su Informaciju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprave za veterinu o pojavi klasične kuge svinja na teritoriji Republike Srbije i merama koje su preduzete u cilju suzbijanja i iskorenjivanja zaraze, Inicijativu Grupacije za ribarstvo pri Udruženju za poljoprivredu, prehrambenu i duvansku industriju i vodoprivredu i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Savjeta ministara Bosne i Hercegovine o veterinarskoj saradnji, koji je podnela Vlada Republike Srbije.

 • Sreda, 1. decembar 2010.

  Trideset prva sednica Odbora za poljoprivredu

  Na sednici od 1.decembra, članovi Odbora za poljoprivredu razmotrili su predloge zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Argentine o saradnji u oblasti veterinarstva; o potvrđivanju Memoranduma o razumevanju između Vlade Republike Srbije i Vlade Arapske Republike Egipat o veterinarskoj saradnji; o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Tunis o saradnji u obasti veterine i o potvrđivanju Sporazuma o naučno-tehničkoj saradnji u oblasti poljoprivrede između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Tunis.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31