Centar za posetioce

 • Petak, 15. jun 2007.

  Stažistima u Narodnoj skupštini podeljene diplome

  Sekretar Narodne skupštine Republike Srbije Tamara Stojčević uručila je danas u Domu Narodne skupštine Srbije diplome studentima za uspešno učešće u programu “Studentska praksa”, koja je obavljena u Parlamentu od oktobra 2006. do kraja februara 2007. godine.

 • Sreda, 25. april 2007.

  Poseta ruskih studenata, naučnika i novinara Narodnoj skupštini

  Grupa ruskih studenata, mladih naučnika i novinara koja je uzela učešće na manifestaciji „Dani Rusije na Univerzitetu u Beogradu“, koja je održana od 23. do 25. aprila 2007. godine, posetila je i Dom Narodne skupštine Republike Srbije.

 • Četvrtak, 29. mart 2007.

  Razgovor narodnih poslanika sa studentima

  Poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srbije Gordana Čomić, Suzana Grubješić, Miloš Jevtić, Rade Obradović, Oliver Dulić i Nenad Prokić razgovarali su danas sa studentima Beogradske otvorene škole o pridruživanju Srbije Evropskoj uniji i ulozi Odbora za evropske integracije u tom procesu.

 • Subota, 7. oktobar 2006.

  Dečja nedelja u Domu Narodne skupštine

  Pod pokroviteljstvom predsednika Narodne skupštine Republike Srbije Predraga Markovića, manifestacija „Kreda crta maštom“, održana jedanas, na platou ispred i u Domu Narodne skupštine.

 • Petak, 29. septembar 2006.

  Dodeljene nagrade mladim talentima

  Podržavajući aktivnosti koje Republika Srbija sprovodi sa ciljem podsticanja i usavršavanja mladih, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije održana je svečana dodela nagrada Fonda za mlade talente Republike Srbije.

 • Utorak, 26. septembar 2006.

  Veliko interesovanje za razgledanje izložbe stare srpske knjige

  Za manifestaciju «Dani evropske baštine», u Domu Narodne skupštine Republike Srbije priređena je izložba na kojoj je izložen izbor iz zbirke stare srpske knjige iz bibliotečkog fonda Doma Narodne skupštine.

 • Subota, 9. septembar 2006.

  «Dani evropske baštine» u Domu Narodne skušpštine

  U okviru manifestacije „Dani evropske baštine“, u kojoj Narodna skupština Republike Srbije učestvuje po treći put, u Domu Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića otvorena je izložba pod nazivom „Zbirka stare srpske knjige“.

 • Petak, 8. septembar 2006.

  Predstavnici medija obišli Dom Narodne skupštine

  Predstavnici medija imali su danas priliku da uz stručnog vodiča protokola Narodne skupštine Republike Srbije obiđu i upoznaju se detaljnije sa istorijatom zdanja Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića, koje je Odlukom Narodne skupštine o preuzimanju nadležnosti od nekadašnje Državne zajednice Srbija i Crna Gora postala Dom najvišeg zakonodavnog tela u Srbiji.

 • Ponedeljak, 24. jul 2006.

  Studenti i đaci iz Kanade posetili Narodnu skupštinu

  U organizaciji Matice iseljenika Srbije, naši đaci i studenti koji žive u Kanadi posetili su danas Narodnu skupštinu.

 • Ponedeljak, 24. jul 2006.

  „Otvorena skupština“

  U nedelju, 23. jula, posle svečanog podizanja državnih zastava Srbije, zgradu Narodne skupštine Republike Srbije na Trgu Nikole Pašića posetilo je preko 2.000 građana koji su obišli deo zdanja i videli prvi put postavljene grbove Srbije u skupštinskim salama.

 • Nedelja, 23. jul 2006.

  Narodna skupština od danas i u zgradi na Trgu Nikole Pašića

  Danas, u nedelju 23. jula 2006. godine, pre podne u 10 časova, svečano su uz intoniranje himne, podignute državne zastave Republike Srbije na jarbole ispred zgrade Narodne skupštine (bivše Savezne skupštine) na trgu Nikole Pašića.

 • Sreda, 21. jun 2006.

  Završeno takmičenje u pisanju eseja

  U okviru saradnje Narodne skupštine Republike Srbije i Misije OEBS-a, i ove godine kao i prethodnih u Narodnoj skupštini organizovana je dodela nagrada pobednicima tradicionalnog OEBS-ovog takmičenja u pisanju eseja.

 • Subota, 17. jun 2006.

  Održana simulacija parlamentarne debate

  U okviru pružanja podrške mladima i njihovog upoznavanja sa parlamentarnom procedurom, Narodna skupština Republike Srbije, u saradnji sa nevladinom organizacijom Centar za razvoj parlamentarne debate (CRPD), organizovala je simulaciju parlamentarne debate za aktiviste ove nevladine organizacije.

 • Petak, 16. jun 2006.

  Završen ovogodišnji Program stažiranja u Narodnoj skupštini

  Četvrta generacija studenata koji su stažirali u Narodnoj skupštini danas je svečano obeležila završetak programa.

 • Petak, 24. februar 2006.

  Usvojen Poslovnik o radu Učeničkog parlamenta Pravno-birotehničke škole

  Učenici Pravno-birotehničke škole „9.maj“ iz Beograda su na Šestoj sednici Učeničkog parlamenta u školskoj 2005/06 godini, održanoj u velikoj sali Narodne skupštine Republike Srbije, usvojili novi Poslovnik o radu Učeničkog parlamenta.

 • Utorak, 14. februar 2006.

  Predsednik Narodne skupštine uručio diplome polaznicima Programa stažiranja

  Uoči Dana državnosti Republike Srbije, predsednik Narodne skupštine Predrag Marković uručio je danas diplome prvoj grupi polaznika Programa stažiranja u 2006. godini.

 • Ponedeljak, 13. februar 2006.

  Peta generacija studenata stažira u Narodnoj skupštini

  U Narodnoj skupštini Republike Srbije danas je održan svečani prijem za desetoro studenata koji će stažirati u Skupštini naredna četiri meseca.

 • Petak, 9. septembar 2005.

  „Dani evropske baštine“ u Narodnoj skupštini

  Narodna skupština Republike Srbije se i ove godine na prikladan način uključila u manifestaciju „Dani evropske baštine“ koji se obeležavaju u Beogradu od 9. do 18. septembra.

 • Subota, 28. maj 2005.

  Godišnjica „Dana otvorenih vrata“

  Program „Dan otvorenih vrata“ u Narodnoj skupštini je u subotu, 28. maja 2005. godine, obeležio godinu dana od prve posete i redovnog otvaranja ove institucije za posetioce.

 • Petak, 13. maj 2005.

  Učenici iz Užica u Skupštini Srbije

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković primio je, u petak 13. maja 2005. godine, učenike i profesore Ekonomske škole iz Užica.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
subota, 24. septembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja