Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine

Kladovo

Ponedeljak, 10. maj 2021.

15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

На седници Одбора, која је одржана 10. маја у Кладову, размотрени су Извештај о пословању ЈП „Електропривреда Србије за период од 1.01.-31.12.2020. године са изводом из Трогодишњег програма пословања ЈП „Електропривреда Србије“ за период од 2021. до 2023. године и Извештај о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. октобра 2020. године до 31. децембра 2020. године.


10. мај 2021. 15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

10. мај 2021. 15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

Председник Општине Кладово Саша Николић пожелео је присутнима успешан рад и истакао да је куриозитет што се седница одржава управо у Кладову, с обзиром да се Кладово труди да туризам буде замајац и покретач мале привреде и угоститељства.

Председник Одбора Верољуб Арсић нагласио је да се седница одржава у Кладову као месту са значајним туристичким потенцијалом, али и битном енергетском тачком и изразио наду да ће, с обзиром да се ближи крај кризе условљене пандемијом корона вируса, све туристичке дестинације у Србији спремно дочекати предстојећу сезону.

Арсић је такође нагласио да се седница ван седишта Народне скупштине одржава уз подршку пројекта „Јачања парламентарне демократије и инклузивног политичког дијалога“ који спроводи УНДП уз подршку Швајцарске.

У наставку рада размотрен је Извештај о пословању ЈП „Електропривреда Србије за период од 1.01.-31.12.2020. године са изводом из Трогодишњег програма пословања ЈП „Електропривреда Србије“ за период од 2021. до 2023. године, образложили су у име ЈП ЕПС Саво Безмаровић и Младен Сервенти.

Извештај о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. октобра 2020. године до 31. децембра 2020. године, образложио је државни секретар Министарства Жикица Несторовић.

Чланови Одбора усвојили су обе тачке дневног реда седнице.

По завршетку седнице чланови Oдбора обишли су ХЕ Ђердап и одржали састанак са руководством.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова: Мирела Раденковић, Јасмина Каранац, Весна Стамболић, Адријана Пуповац, Милош Банђур, Зоран Томић, Ивана Поповић, Младен Бошковић, Снежана Пауновић, Угљеша Марковић и Војислав Вујић.


Video (1)

Ponedeljak, 10. maj 2021. | 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 10.05.2021.

Kladovo: Foto galerija

Ostale sednice ovog odbora

Ponedeljak, 13. decembar 2021. 32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Pozarevac Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 10. maj 2021. 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Kladovo Ima fotografija Ima video snimaka
Utorak, 17. jul 2018. 30. sednica Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Subotica Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 13. februar 2017. 13. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Krusevac Ima fotografija Ima video snimaka

Obratite se odboru Narodne skupštine

Popunite formular i pošaljite poruku

Ukoliko želite da se obratite nekom od odobra Narodne skupštine, popunite formular prikazan ispod sa neophodnim podacima i kliknite na dugme Pošalji.

**Od tri ponuđena kontakta (telefon, adresa i e-mail) obavezno je popuniti bar jedan.

Poruka može imati maksimalno 1000 karaktera.

Polja obeležena zvezdicom (*) su neophodna da biste poslali formular.

Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine se organizuju i ova podstrana je izrađena uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), u okviru projekta „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine”.
Stavovi i sadržaj na ovoj podstrani ne predstavljaju nužno stanovište UNDP i SDC.