Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine

Pozarevac

Ponedeljak, 13. decembar 2021.

32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održao je 13. decembra 2021. godine sednicu, izvan sedišta Narodne skupštine, u Skupštini grada Požarevca, na kojoj su predstavljene informacije o poslovanju više preduzeća sa teritorije Grada Požarevca.


13. decembar 2021. 32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

13. decembar 2021. 32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Članove Odbora pozdravio je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović, ističući da oblasti koje su u nadležnosoti rada i interesovanja ovog Odbora, predstavljaju bitan faktor i generator razvoja Grada Požarevca. Gigant Kostolac i izdvojena preduzeća – privredna društva, predstavljaju motor razvoja Požarevca, istakao je Pavlović i naveo da iz ovih subjekata pristiže značajan priliv u budžet grada. Trgovina takođe predstavlja bitnu delanost privrede ovog grada, koji ima i veliki turistički potencijal sa velikim brojem turističkih lokacija, naveo je gradonačelnik Požarevca.

Članovima Odbora informaciju o poslovanju PD „Georad“ d.o.o. Drmno u 2020. godini i planove za 2022. godinu, predstavio je direktor preduzeća dr Miodrag Stepanović.

Informaciju o poslovanju PD „Autotransport“-Kostolac u 2020. godini i planove za 2022. godinu obrazložio je zamenik direktora preduzeća Marko Gostojić.

Članovima Odbora Informaciju o poslovanju PD „PRIM“ d.o.o. u 2020. godini i planove za 2022. godinu predstavio je direktor preduzeća Aleksandar Jovanović.

Informaciju o poslovanju „RIO“ d.o.o Kostolac u 2020. godini i planove za 2022. godinu, članovima Odbora obrazložio je direktor Igor Gazdić.

Informaciju o poslovanju PD "Kostolac-Usluge" d.o.o. Kostolac u 2020. godini i planove za 2022. godinu predstavio je direktor Dragoslav Đokić.

Sednici su prisustvovali i predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike - v.d. pomoćnika ministarke Milan Macura i Vesna Laković.

Tokom rasprave, članovi Odbora su izneli mišljenja i stavove o podnetim informacijama, i dodatno se informisali o određenim aspektima poslovanja ovih preduzeća.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Veroljub Arsić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Ilija Životić, Snežana Petrović, Dragomir Karić, Vesna Stambolić, Dijana Radović, Mirela Radenković, Nenad Kostić, Zoran Tomić, Jasmina Karanac, Mladen Bošković, Miloš Banđur i Adrijana Pupovac, kao i narodna poslanica Ana Miljanić.

Sednica van sedišta Narodne skupštine podržana je projektom „Jačanje parlamentarne demokratije i inkluzivnog političkog dijaloga“ koji sprovodi UNDP uz podršku Švajcarske.


Video (1)

Ponedeljak, 13. decembar 2021. | 32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 13.12.2021.

Pozarevac: Foto galerija

Ostale sednice ovog odbora

Ponedeljak, 10. maj 2021. 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Kladovo Ima fotografija Ima video snimaka
Utorak, 17. jul 2018. 30. sednica Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Subotica Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 13. februar 2017. 13. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Krusevac Ima fotografija Ima video snimaka

Obratite se odboru Narodne skupštine

Popunite formular i pošaljite poruku

Ukoliko želite da se obratite nekom od odobra Narodne skupštine, popunite formular prikazan ispod sa neophodnim podacima i kliknite na dugme Pošalji.

**Od tri ponuđena kontakta (telefon, adresa i e-mail) obavezno je popuniti bar jedan.

Poruka može imati maksimalno 1000 karaktera.

Polja obeležena zvezdicom (*) su neophodna da biste poslali formular.

Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine se organizuju i ova podstrana je izrađena uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), u okviru projekta „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine”.
Stavovi i sadržaj na ovoj podstrani ne predstavljaju nužno stanovište UNDP i SDC.