Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine

Kladovo

Ponedeljak, 10. maj 2021.

15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Na sednici Odbora, koja je održana 10. maja u Kladovu, razmotreni su Izveštaj o poslovanju JP „Elektroprivreda Srbije za period od 1.01.-31.12.2020. godine sa izvodom iz Trogodišnjeg programa poslovanja JP „Elektroprivreda Srbije“ za period od 2021. do 2023. godine i Izveštaj o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period od 1. oktobra 2020. godine do 31. decembra 2020. godine.


10. maj 2021. 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

10. maj 2021. 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Predsednik Opštine Kladovo Saša Nikolić poželeo je prisutnima uspešan rad i istakao da je kuriozitet što se sednica održava upravo u Kladovu, s obzirom da se Kladovo trudi da turizam bude zamajac i pokretač male privrede i ugostiteljstva.

Predsednik Odbora Veroljub Arsić naglasio je da se sednica održava u Kladovu kao mestu sa značajnim turističkim potencijalom, ali i bitnom energetskom tačkom i izrazio nadu da će, s obzirom da se bliži kraj krize uslovljene pandemijom korona virusa, sve turističke destinacije u Srbiji spremno dočekati predstojeću sezonu.

Arsić je takođe naglasio da se sednica van sedišta Narodne skupštine održava uz podršku projekta „Jačanja parlamentarne demokratije i inkluzivnog političkog dijaloga“ koji sprovodi UNDP uz podršku Švajcarske.

U nastavku rada razmotren je Izveštaj o poslovanju JP „Elektroprivreda Srbije za period od 1.01.-31.12.2020. godine sa izvodom iz Trogodišnjeg programa poslovanja JP „Elektroprivreda Srbije“ za period od 2021. do 2023. godine, obrazložili su u ime JP EPS Savo Bezmarović i Mladen Serventi.

Izveštaj o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period od 1. oktobra 2020. godine do 31. decembra 2020. godine, obrazložio je državni sekretar Ministarstva Žikica Nestorović.

Članovi Odbora usvojili su obe tačke dnevnog reda sednice.

Po završetku sednice članovi Odbora obišli su HE Đerdap i održali sastanak sa rukovodstvom.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Veroljub Arsić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: Mirela Radenković, Jasmina Karanac, Vesna Stambolić, Adrijana Pupovac, Miloš Banđur, Zoran Tomić, Ivana Popović, Mladen Bošković, Snežana Paunović, Uglješa Marković i Vojislav Vujić.


Video (1)

Ponedeljak, 10. maj 2021. | 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 10.05.2021.

Kladovo: Foto galerija

Ostale sednice ovog odbora

Ponedeljak, 13. decembar 2021. 32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Pozarevac Ima fotografija Ima video snimaka
Utorak, 17. jul 2018. 30. sednica Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Subotica Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 13. februar 2017. 13. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Krusevac Ima fotografija Ima video snimaka

Obratite se odboru Narodne skupštine

Popunite formular i pošaljite poruku

Ukoliko želite da se obratite nekom od odobra Narodne skupštine, popunite formular prikazan ispod sa neophodnim podacima i kliknite na dugme Pošalji.

**Od tri ponuđena kontakta (telefon, adresa i e-mail) obavezno je popuniti bar jedan.

Poruka može imati maksimalno 1000 karaktera.

Polja obeležena zvezdicom (*) su neophodna da biste poslali formular.

Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine se organizuju i ova podstrana je izrađena uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), u okviru projekta „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine”.
Stavovi i sadržaj na ovoj podstrani ne predstavljaju nužno stanovište UNDP i SDC.