Седнице одбора ван седишта Народне скупштине

Кладово

Понедељак, 10. мај 2021.

15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Na sednici Odbora, koja je održana 10. maja u Kladovu, razmotreni su Izveštaj o poslovanju JP „Elektroprivreda Srbije za period od 1.01.-31.12.2020. godine sa izvodom iz Trogodišnjeg programa poslovanja JP „Elektroprivreda Srbije“ za period od 2021. do 2023. godine i Izveštaj o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period od 1. oktobra 2020. godine do 31. decembra 2020. godine.


10. maj 2021. 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

10. maj 2021. 15. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Predsednik Opštine Kladovo Saša Nikolić poželeo je prisutnima uspešan rad i istakao da je kuriozitet što se sednica održava upravo u Kladovu, s obzirom da se Kladovo trudi da turizam bude zamajac i pokretač male privrede i ugostiteljstva.

Predsednik Odbora Veroljub Arsić naglasio je da se sednica održava u Kladovu kao mestu sa značajnim turističkim potencijalom, ali i bitnom energetskom tačkom i izrazio nadu da će, s obzirom da se bliži kraj krize uslovljene pandemijom korona virusa, sve turističke destinacije u Srbiji spremno dočekati predstojeću sezonu.

Arsić je takođe naglasio da se sednica van sedišta Narodne skupštine održava uz podršku projekta „Jačanja parlamentarne demokratije i inkluzivnog političkog dijaloga“ koji sprovodi UNDP uz podršku Švajcarske.

U nastavku rada razmotren je Izveštaj o poslovanju JP „Elektroprivreda Srbije za period od 1.01.-31.12.2020. godine sa izvodom iz Trogodišnjeg programa poslovanja JP „Elektroprivreda Srbije“ za period od 2021. do 2023. godine, obrazložili su u ime JP EPS Savo Bezmarović i Mladen Serventi.

Izveštaj o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period od 1. oktobra 2020. godine do 31. decembra 2020. godine, obrazložio je državni sekretar Ministarstva Žikica Nestorović.

Članovi Odbora usvojili su obe tačke dnevnog reda sednice.

Po završetku sednice članovi Odbora obišli su HE Đerdap i održali sastanak sa rukovodstvom.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Veroljub Arsić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: Mirela Radenković, Jasmina Karanac, Vesna Stambolić, Adrijana Pupovac, Miloš Banđur, Zoran Tomić, Ivana Popović, Mladen Bošković, Snežana Paunović, Uglješa Marković i Vojislav Vujić.


Видео (1)

Понедељак, 10. мај 2021. | 15. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 10.05.2021.

Кладово: Фото галерија

Остале седнице овог одбора

Понедељак, 13. децембар 2021. 32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Пожаревац Има фотографија Има видео снимака
Понедељак, 10. мај 2021. 15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Кладово Има фотографија Има видео снимака
Уторак, 17. јул 2018. 30. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Суботица Има фотографија Има видео снимака
Понедељак, 13. фебруар 2017. 13. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Крушевац Има фотографија Има видео снимака

Обратите се одбору Народне скупштине

Попуните формулар и пошаљите поруку

Уколико желите да се обратите неком од одобра Hародне скупштине, попуните формулар приказан испод са неопходним подацима и кликните на дугме Пошаљи.

**Од три понуђена контакта (телефон, адреса и e-mail адреса) обавезно је попунити барем један.

Порука може имати максимално 1000 карактера.

Поља обележена звездицом (*) су неопходна да бисте послали формулар.

Седнице одбора ван седишта Народне скупштине се организују и ова подстрана је израђена уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ), у оквиру пројекта „Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине”.
Ставови и садржај на овој подстрани не представљају нужно становиште УНДП и СДЦ.