Седнице одбора ван седишта Народне скупштине

Кладово

Понедељак, 10. мај 2021.

15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

На седници Одбора, која је одржана 10. маја у Кладову, размотрени су Извештај о пословању ЈП „Електропривреда Србије за период од 1.01.-31.12.2020. године са изводом из Трогодишњег програма пословања ЈП „Електропривреда Србије“ за период од 2021. до 2023. године и Извештај о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. октобра 2020. године до 31. децембра 2020. године.


10. мај 2021. 15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

10. мај 2021. 15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

Председник Општине Кладово Саша Николић пожелео је присутнима успешан рад и истакао да је куриозитет што се седница одржава управо у Кладову, с обзиром да се Кладово труди да туризам буде замајац и покретач мале привреде и угоститељства.

Председник Одбора Верољуб Арсић нагласио је да се седница одржава у Кладову као месту са значајним туристичким потенцијалом, али и битном енергетском тачком и изразио наду да ће, с обзиром да се ближи крај кризе условљене пандемијом корона вируса, све туристичке дестинације у Србији спремно дочекати предстојећу сезону.

Арсић је такође нагласио да се седница ван седишта Народне скупштине одржава уз подршку пројекта „Јачања парламентарне демократије и инклузивног политичког дијалога“ који спроводи УНДП уз подршку Швајцарске.

У наставку рада размотрен је Извештај о пословању ЈП „Електропривреда Србије за период од 1.01.-31.12.2020. године са изводом из Трогодишњег програма пословања ЈП „Електропривреда Србије“ за период од 2021. до 2023. године, образложили су у име ЈП ЕПС Саво Безмаровић и Младен Сервенти.

Извештај о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. октобра 2020. године до 31. децембра 2020. године, образложио је државни секретар Министарства Жикица Несторовић.

Чланови Одбора усвојили су обе тачке дневног реда седнице.

По завршетку седнице чланови Oдбора обишли су ХЕ Ђердап и одржали састанак са руководством.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова: Мирела Раденковић, Јасмина Каранац, Весна Стамболић, Адријана Пуповац, Милош Банђур, Зоран Томић, Ивана Поповић, Младен Бошковић, Снежана Пауновић, Угљеша Марковић и Војислав Вујић.


Видео (1)

Понедељак, 10. мај 2021. | 15. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 10.05.2021.

Кладово: Фото галерија

Остале седнице овог одбора

Понедељак, 13. децембар 2021. 32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Пожаревац Има фотографија Има видео снимака
Уторак, 17. јул 2018. 30. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Суботица Има фотографија Има видео снимака
Понедељак, 13. фебруар 2017. 13. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Крушевац Има фотографија Има видео снимака

Обратите се одбору Народне скупштине

Попуните формулар и пошаљите поруку

Уколико желите да се обратите неком од одобра Hародне скупштине, попуните формулар приказан испод са неопходним подацима и кликните на дугме Пошаљи.

**Од три понуђена контакта (телефон, адреса и e-mail адреса) обавезно је попунити барем један.

Порука може имати максимално 1000 карактера.

Поља обележена звездицом (*) су неопходна да бисте послали формулар.

Седнице одбора ван седишта Народне скупштине се организују и ова подстрана је израђена уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ), у оквиру пројекта „Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине”.
Ставови и садржај на овој подстрани не представљају нужно становиште УНДП и СДЦ.