Сазив од 1. августа 2022. године

  • Уторак, 6. фебруар 2024.

    Прва седница Народне скупштине Републике Србије у Четрнаестом сазиву

    Прва (конститутивна) седница Народне скупштине Републике Србије у Четрнаестом сазиву, коју је сазвао председник Народне скупштине из претходног сазива др Владимир Орлић, почела је у уторак, 6. фебруара 2024. године, са почетком у 10.00 часова.

  • Петак, 2. фебруар 2024.

    27. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 2. фебруара 2024. године, чланови Одбора, у складу са Пословником Народне скупштине, обавили су разговор са новоименованим амбасадорима Републике Србије у Краљевини Данској Мирјаном Живковић, при УНЕСКО у Паризу Роксандом Нинчић и у Републици Аргентини Вељком Лазићем, пре одласка на дипломатску дужност.

  • Среда, 31. јануар 2024.

    26. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 31. јануара 2023. године, чланови Одбора, у складу са Пословником Народне скупштине, обавили су разговор са новоименованим амбасадорима Републике Србије у Либији Драганом Тодоровићем, при Уједињеним нацијама и другим међународним организацијама у Женеви Миланом Милановићем и у Црној Гори Небојшом Родићем, пре одласка на дипломатску дужност.

  • Уторак, 30. јануар 2024.

    Председник Народне скупштине др Владимир Орлић сазвао Прву седницу Народне скупштине Републике Србије у Четрнаестом сазиву

    Обавештавамо вас да је председник Народне скупштине др Владимир Орлић сазвао Прву седницу Народне скупштине Републике Србије у Четрнаестом сазиву, за уторак, 6. фебруар 2024. године, са почетком у 10.00 часова.

  • Понедељак, 29. јануар 2024.

    Др Владимир Орлић посетио ОШ „Мирослав Антић“

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић посетио је данас Основну школу „Мирослав Антић“ у београдском насељу Беле Воде, где je о раду школе разговарао са директорком Долорес Грбић и запосленима. Овом приликом, др Орлић је школи „Мирослав Антић“ уручио донацију Народне скупштине у виду рачунара.

  • Понедељак, 29. јануар 2024.

    Маријан Ристичевић разговарао са представницима удружења воћара и повртара

    Председник Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду Маријан Ристичевић одржао је данас, у Дому Народне скупштине, састанак са представницима удружења воћара и повртара и то са Савезом удружења Српска малина из Ариља, Виламетом из Ариља, Ековоћем из Ариља и Удружењем Златни Брег из Нове Вароши.

  • Понедељак, 29. јануар 2024.

    Вештачка интелигенција носи ризике, али и могућности – главна порука параламентарног форума

    Заменица председника Одбора за спољне послове и бивша председница Пододбора за информатичко друштво и дигитализацију Народне скупштине Марина Рагуш учествује на Парламентарном форуму посвећеном вештачкој интелигенцији и њеним будућим утицајима, у организацији белгијског председавања Саветом Европске уније.

  • Петак, 26. јануар 2024.

    Др Орлић са делегацијом Асоцијације за промоцију економије, трговине, културе и туризма између Кине и Србије

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић састао се данас са делегацијом Асоцијације за промоцију економије, трговине, културе и туризма између Народне Републике Кине и Републике Србије.

  • Петак, 26. јануар 2024.

    Саопштење за јавност

    Одлуком председника Народне скупштине др Владимира Орлића утврђен је изглед и употреба привременог лога и амблема Народне скупштине, а на основу којег је припремљена Књига графичких стандарда Народне скупштине.

  • Петак, 26. јануар 2024.

    Деца са КиМ у посети Народној скупштини

    Више од 80 деце са Косова и Метохије, заједно са својим вршњацима из Новог Сада код којих бораве у оквиру пројекта „Свим срцем за осмех детета“, посетило је данас Народну скупштину Републике Србије.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
субота, 27. април
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току