Сазив од 1. августа 2022. године

  • Понедељак, 8. јануар 2024.

    Обраћање председника Народне скупштине на обележавању Дана Републике Српке

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић, обратио се на свечаној академији поводом обележавања Дана Републике Српске, која је започета минутом ћутања за све оне који су својом жртвом допринели настајању и слободи Републике Српске.

  • Субота, 6. јануар 2024.

    Божићна честитка председника Скупштине

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић упутио је данас божићну честитку Његовој светости патријарху српском господину Порфирију, свештенству Српске православне цркве и свим верницима који Божић славе по јулијанском календару. У честитки се каже:

  • Петак, 5. јануар 2024.

    Ђаци из Северне Македоније у посети Дому Народне скупштине

    Председник Народне скупштине др Владимир Орлић угостио је у Дому Народне скупштине ђаке и њихове менторе из Битоља, Скопља, Куманова, Тетова и Скопске Црне Горе. Пожелевши им добродошлицу он је нагласио да је Дом Народне скупштине дом свих грађана и да зато треба да знају да се налазе у својој кући.

  • Четвртак, 4. јануар 2024.

    Новогодишњи пакетићи за децу оболелу од ретких болести и њихове породице

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић и министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић, уручили су више од 200 новогодишњих пакетића деци оболелој од ретких болести и њиховим породицама.

  • Недеља, 31. децембар 2023.

    Новогодишња честитка председника Скупштине Србије

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић упутио је данас грађанима Републике Србије новогодишњу честитку, у којој се каже:

  • Петак, 29. децембар 2023.

    34. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На 34. седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, размотрен је Захтев проф. др Милана Јовановића за прибављање позитивног мишљења за обављање друге јавне функције. Одбор је дао позитивно мишљење на Захтев проф. др Милан Јовановић, да уз вршење функције члана Управног одбора Националног тела за акредитацију и обезбеђење квалитета у високом образовању, може да врши и функцију члана Савета Факултета организационих наука Универзитета у Београду.

  • Четвртак, 28. децембар 2023.

    24. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 28. децембра 2023. године, чланови Одбора, у складу са Пословником Народне скупштине, обавили су разговор са новоименованим амбасадорима Републике Србије у Краљевини Шведској Јеленом Чукић Матић, Босни и Херцеговини Иваном Тодоровим, Боливарској Републици Венецуели Катарином Андрић и Републици Кенији Данијелом Чубрило Мартић, пре одласка на дипломатску дужност.

  • Понедељак, 25. децембар 2023.

    Седма седница Надзорног одбора за изборну кампању

    Седма седница Надзорног одбора за изборну кампању одржана је 25. децембра 2023. године, у 11.00 часова.

  • Субота, 23. децембар 2023.

    Честитка председника Скупштине Србије поводом 24. децембра – Дана вида

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић упутио је данас честитку припадницима Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране поводом 24. децембра - Дана вида. У честитки се каже:

  • Субота, 23. децембар 2023.

    Честитка председника Скупштине хришћанским верницима који Божић славе по грегоријанском календару

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић упутио је божићну честитку надбискупу београдском и метрополиту Ладиславу Немету и свим хришћанским верницима који Божић славе по грегоријанском календару. У честитки се каже:

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
среда, 8. мај
  • 9.00 - посета ученика Средње стручне војне школа „1300 каплара“ Дому Народне скупштине (Дом Народне скупштине, Трг Николе Пашића 13)

Цео календар догађаја

Будите у току