Сазив од 1. августа 2022. године

  • Четвртак, 7. децембар 2023.

    Честитка председника Скупштине поводом празника Ханука

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић упутио је данас честитку рабину Исаку Асиелу и свим припадницима Јеврејске заједнице у Србији, поводом јеврејског празника Ханука. У честитки се каже:

  • Среда, 6. децембар 2023.

    22. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 6. децембра 2023. године, чланови Одбора, у складу са Пословником Народне скупштине, обавили су разговор са новоименованом амбасадорком Републике Србије при Савету Европе Сузаном Грубјешић, новоименованом амбасадорком Републике Србије у Републици Тунис Дијаном Иванчић и новоименованом амбасадорком Републике Србије у Народној Демократској Републици Алжир др Аном Петковић, пре одласка на дипломатску дужност.

  • Уторак, 5. децембар 2023.

    Председник Народне скупштине са председником регије Ломбардија

    Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић састао се данас са председником италијанске регије Ломбардија Атилиом Фонтаном, који у Београду борави у оквиру учешћа на дводневном Инвестиционом форуму Србија - Италија „Склапање послова ради иновација“.

  • Уторак, 5. децембар 2023.

    Председник Народне скупштине са студентима

    Народну скупштину Републике Србије посетили су данас студенти Факултета за међународну политику и безбедност из Београда, које је поздравио и председник Скупштине др Владимир Орлић.

  • Понедељак, 4. децембар 2023.

    Председник ПГП са Пакистаном примио амбасадора Пакистана у Србији

    Председник Посланичке групе пријатељства са Пакистаном Александар Мирковић, састао се са амбасадором Пакистана у Републици Србији Њ.Е. Али Хаидером Алтаифом. Мирковић је нагласио пријатељске односе две земље и истакао да је унапређење сарадње на пољу културе, спорте и образовања, сигуран пут ка додатном повезивању два народа.

  • Понедељак, 4. децембар 2023.

    Саопштење Надзорног одбора за изборну кампању

    У складу са чланом 146. Закона о избору народних посланика, Надзорни одбор за изборну кампању ради обезбеђивања услова за непристрасно, правично и уравнотежено представљање подносилаца проглашених изборних листа и кандидата са проглашених изборних листа, а у циљу поштовања једнакости кандидата у излагању њихових изборних програма, позива све имаоце јавних овлашћења који одлучују о располагању јавним просторијама да обезбеде равноправан приступ свим изборним учесницима под једнаким условима.

  • Понедељак, 4. децембар 2023.

    Председник Скупштине у посети ОШ „Бранко Ћопић“

    Др Владимир Орлић, председник Народне скупштине Републике Србије, посетио је данас ОШ „Бранко Ћопић“ у београдској општини Раковица.

  • Уторак, 28. новембар 2023.

    Четврта седница Надзорног одбора за изборну кампању

    Надзорни одбор за изборну кампању одржао је 21. и 28. новембра 2023. године Четврту седницу на којој је разматрао представке грађана и информације чланова Надзорног одбора у вези са поступањем учесника у изборном процесу, као и Предлог Одлуке о накнадама и другим трошковима у вези рада Надзорног одбора за изборну кампању.

  • Четвртак, 30. новембар 2023.

    Др Владимир Орлић посетио Техничку школу у Железнику

    Др Владимир Орлић, председник Народне скупштине Републике Србије, посетио је данас Техничку школу у Железнику, где је разговарао са директором Александром Драгутиновићем.

  • Среда, 29. новембар 2023.

    Атлагић се обратио на свечаној академији поводом обележавања Међународног дана студената

    Проф. др Марко Атлагић, председник Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво обратио се данас на свечаној академији поводом обележавања Међународног дана студената и пожелео добродошлицу окупљенима у име председника Народне скупштине др Владимира Орлића и у своје име.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
среда, 8. мај
  • 9.00 - посета ученика Средње стручне војне школа „1300 каплара“ Дому Народне скупштине (Дом Народне скупштине, Трг Николе Пашића 13)

Цео календар догађаја

Будите у току