Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

 • Petak, 29. decembar 2017.

  37. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 29. decembra 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podnela dr Vesna Rakonjac. Odbor je utvrdio da je podnošenjem ostavke narodne poslanice dr Vesne Rakonjac nastupio slučaj iz člana 88. stav 1. tačka 2. Zakona o izboru narodnih poslanika, u kome se podnošenje ostavke navodi kao jedan od razloga za prestanak mandata narodnom poslaniku pre isteka vremena na koji je izabran, te se predlaže da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata imenovanom narodnom poslaniku.

 • Utorak, 21. novembar 2017.

  36. sednica Odbora za administrativo-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, na sednici održanoj 21. novembra, razmotrio je obaveštenja generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mere održavanja reda narodnom poslaniku Balši Božoviću, na Drugoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini; obaveštenja zamenika generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mera održavanja reda narodnim poslanicima Nemanji Šaroviću, Radoslavu Milojičiću i Bošku Obradoviću, na Drugoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini, kao i obaveštenja zamenika generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mere održavanja reda narodnom poslaniku Nemanji Šaroviću, na Drugoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini.

 • Sreda, 15. novembar 2017.

  35. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 15. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja utvrdili su predlog skupštinskog budžeta za 2018. godinu u iznosu od 2.131.717.000 dinara i uputili ga Ministarstvu finansija na mišljenje, u skladu sa Zakonom o Narodnoj skupštini i Poslovnikom.

 • Sreda, 25. oktobar 2017.

  34. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 25. oktobra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su i većinom glasova usvojili Predlog odluke o postupku upućivanja imenovanih lica u Narodnoj skupštini na službeni put u zemlji i inostranstvu.

 • Četvrtak, 12. oktobar 2017.

  33. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici od 12.oktobra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

 • Četvrtak, 12. oktobar 2017.

  32. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 12. oktobra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja utvrdili su da je podnošenjem ostavki narodnih poslanika Ivana Karića, dr Branislava Blažića i Marka Gavrilovića, nastupio slučaj iz člana 88. stav 1. tačka 2. Zakona o izboru narodnih poslanika, u kojem se podnošenje ostavke navodi kao jedan od razloga za prestanak mandata narodnom poslaniku pre isteka vremena na koje je izabran, te predlaže da Narodna skupština, u smislu člana 88. st. 3. i 4. istog zakona, konstatuje prestanak mandata imenovanim narodnim poslanicima.

 • Četvrtak, 21. septembar 2017.

  31. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 21. septembra 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su odluke Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

 • Utorak, 19. septembar 2017.

  30. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 19. septembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su ostavke koje su na na funkciju narodnog poslanika podneli prof. dr Milovan Bojić i i Aleksandra Đurović.

 • Ponedeljak, 28. avgust 2017.

  29. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 28. avgusta, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

 • Petak, 25. avgust 2017.

  28. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 25. avgusta 2017. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su i jednoglasno odlučili da upute Narodnoj skupštini izveštaj u kome se ističe da je nastupio slučaj iz člana 88. stav 1. tačka 8. Zakona o izboru narodnih poslanika, odnosno, da narodnom poslaniku prestaje mandat pre isteka vremena na koje je izabran nastupanjem smrti, te se predlaže da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata narodnom poslaniku Miroljubu Stankoviću.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
ponedeljak, 26. oktobar

Ceo kalendar dogadjaja