Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

 • Sreda, 23. maj 2018.

  47. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 23. maja, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili i većinom glasova usvojili predloge odluka za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme za 2018. godinu, u službama sledećih nezavisnih državnih organa, organizacija i tela: Komisiji za zaštitu konkurencije, Povereniku za zaštitu ravnopravnosti, Regulatornom telu za elektronske medije, Komisiji za hartije od vrednosti, Fiskalnom savetu, Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Republičkoj komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Agenciji za borbu protiv korupcije, Državnoj revizorskoj instituciji i Agenciji za energetiku Republike Srbije.

 • Sreda, 9. maj 2018.

  46. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici, održanoj 9. maja 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su obaveštenje zamenika generalnog sekretara Narodne skupštine o izricanju mere održavanja reda narodnom poslaniku dr Aleksandru Martinoviću, na Drugoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini, te su doneli Odluku da se narodnom poslaniku izrekne jedna opomena, odnosno, da se kazni novčanom kaznom od deset odsto osnovne plate narodnog poslanika, u novčanom iznosu od 7 171,26 dinara.

 • Sreda, 18. april 2018.

  45. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 18. aprila 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

 • Ponedeljak, 16. april 2018.

  44. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 16. aprila, pre prelaska na rad po dnevnom redu, članovi Odbora su minutom ćutanja odali poštu Zoranu Krasiću, preminulom narodnom poslaniku.

 • Četvrtak, 5. april 2018.

  43. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 5. aprila 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Miloš Bošković.

 • Utorak, 6. mart 2018.

  42. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 6. marta 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

 • Petak, 2. mart 2018.

  41. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 2. marta 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su Predlog Zaštitnika građana za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u Stručnoj službi Zaštitnika građana u 2018. godini.

 • Petak, 2. februar 2018.

  40. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici od 2. februara, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja dali su pozitivno mišljenje za obavljanje drugog posla narodnoj poslanici Dragani Kostić.

 • Četvrtak, 18. januar 2018.

  39. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 18. januara 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili i dali pozitivno mišljenje narodnoj poslanici dr Aleksandri Tomić za vršenje druge javne funkcije.

 • Ponedeljak, 15. januar 2018.

  38. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 15. januara 2018. godine, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su obaveštenja predsednice Narodne skupštine o izrečenim merama održavanja reda narodnim poslanicama Tatjani Macuri i Mariji Janjušević na 19. i 20. sednici Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva.