Predsednik

  • Četvrtak, 3. jun 2004.

    Šansa za ustav u septembru ("Blic")

    Ishod predsedničkih izbora sigurno će imati uticaja na stabilnost institucija u Srbiji, ocenjuje Predrag Marković, predsednik Skupštine Srbije, na početku razgovora za `Blic`.

  • Utorak, 1. jun 2004.

    Za državu reda ("Politika")

    Za predsednika Srbije treba da bude izabran kandidat koji sarađuje sa vladom i ima većinsku podršku u skupštini.

  • Sreda, 26. maj 2004.

    Predsednik Marković u zvaničnoj poseti Mađarskoj

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković putuje sutra u jednodnevnu zvaničnu posetu Mađarskoj na poziv predsednice mađarskog parlamenta Katalin Sili.

  • Petak, 21. maj 2004.

    Susreti sa predstavnicima međunarodne zajednice

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti. predsednika Republike Srbije Predrag Marković primio je u odvojenim posetama ambasadore Velike Britanije i Finske, Davida Gauna i Anu Maiu Korpi.

  • Petak, 21. maj 2004.

    Za izbore su ključni zakon i demokratija ("Tanjug")

    Predsednik Skupštine Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Predrag Marković podsetio je u intervjuu Tanjugu da sa svoje funkcije ne može javno da podrži nijednog kandidata na predsedničkim izborima.

  • Četvrtak, 20. maj 2004.

    Razgovor sa predstavnicima Radio Slobodne Evrope

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković primio je danas predsednika Radio Slobodne Evrope, Tomasa Dajna i predstavnike tog radija u Srbiji i Crnoj Gori.

  • Četvrtak, 6. maj 2004.

    Za predsednika će biti izabran onaj kome građani veruju, sve ostalo su bizarnosti ("Danas")

    Na rezultat predsedničkih izbora, kao i na sve izbore u jednoj zemlji, pre svega, utiče politička stabilnost, pa onda jasna podela vlasti i, naravno, pojedinačni kandidati i sposobnost stranaka ili koalicija koje stoje iza njih da ispune obećanja.

  • Sreda, 14. april 2004.

    Razgovor sa predstavnicima nacionalnih manjina

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković je primio predstavnike Nacionalnih saveta za manjine slovačke, rusinske, bugarske, ukrajinske, bunjevačke, rumunske, romske, bošnjačke, mađarske i hrvatske u Srbiji.

  • Četvrtak, 1. april 2004.

    Razgovor o zaštiti privatne svojine

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković je primio predstavnike Lige za zaštitu privatne svojine i ljudskih prava.

  • Utorak, 30. mart 2004.

    Podrška demokratskim i reformskim procesima u Srbiji

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije primio je danas delegaciju političkih direktora Nemačke i Italije, Mihajla Šefera i Đampera Masala.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31