Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  • Utorak, 14. april 2015.

    36. sednica odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 14. aprila, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je, u pojedinostima, Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 1. april 2015.

    35. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 1. aprila, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je i većinom glasova usvojio Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Sreda, 18. mart 2015.

    34. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 18. marta, članovi Odbora jednoglasno su prihvatili predlog da se predloženi dnevni red dopuni sledećim tačkama: Predlog Odluke za izbor sudije u Prekršajni apelacioni sud i Zahtev za prestanak funkcije predsednika Osnovnog suda u Pančevu.

  • Sreda, 25. februar 2015.

    33. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 25. februara, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmeni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, koji su podneli narodni poslanici Maja Gojković, Biljana Pantić Pilja, Olgica Batić, Dragan Nikolić, Dragan Polovina, Vesna Simić i Neđo Jovanović.

  • Ponedeljak, 23. februar 2015.

    32. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednci Odbora za pravosuđe državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 23. februara, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmeni Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, koji su podneli narodni poslanici Maja Gojković, Biljana Pantić Pilja, Olgica Batić, Dragan Nikolić, Dragan Polovina, Vesna Simić i Neđo Jovanović, u načelu.

  • Sreda, 21. januar 2015.

    31. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici održanoj 21. januara, razmatrao amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prometu nepokretnosti, Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o vanparničnom postupku, Predlog zakona o izmenama i dopunama Porodičnog zakona i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o nasleđivanju.

  • Ponedeljak, 19. januar 2015.

    30. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 19. januara, članovi Odbora razmotrili su, u načelu, šest predloga zakona koji su uvršteni na dnevni red Drugog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2015. godini.

  • Nedelja, 28. decembar 2014.

    29. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 26. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o matičnim knjigama, koji je podnela Vlada.

  • Petak, 26. decembar 2014.

    28. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 26. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u načelu Predlog zakona o izmenama Zakona o matičnim knjigama, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 17. decembar 2014.

    27. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 17. decembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je, u pojedinostima, Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o izvršenju i obezbeđenju, koji je podnela grupa od 131 narodnog poslanika.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
nedelja, 28. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja