Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  • Petak, 18. decembar 2015.

    56. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 18. decembra, članovi Odbora razmatrali su liste kandidata i predloge odluka za izbor nosilaca javnotužilačkih funkcija u Republici Srbiji, koje je podnela Vlada Republike Srbije.

  • Četvrtak, 17. decembar 2015.

    55. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 17. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima, Predlog zakona o izvršenju i obezbeđenju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o dopuni Zakona o sudijama, kao i Predlog zakona o dopunama Zakona o javnom tužilaštvu.

  • Ponedeljak, 14. decembar 2015.

    54. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu članovi Odbora razmatrali su, u načelu, Prelog zakona o izvršenju i obezbeđenju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o dopuni Zakona o sudijama, Predlog zakona o dopunama Zakona o javnom tužilaštvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Visokom savetu sudstva. Razmotreni su, takođe u načelu, i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Državnom veću tužilaca, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Pravosudnoj akademiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Poljske o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 8. decembar 2015.

    53. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 8. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o dopuni Zakona o Ustavnom sudu, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 3. novembar 2015.

    52. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 3. novembra, članovi Odbora razmotrili su i odlučili da upute Narodnoj skupštini na usvajanje Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju i Predlog odluke o izboru predsednika sudova, koje je podneo Visoki savet sudstva.

  • Utorak, 20. oktobar 2015.

    51. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 20. oktobra, članovi Odbora razmotrili su Predlog odluke o prestanku funkcije člana Visokog saveta sudstva iz reda profesora pravnih fakulteta.

  • Petak, 9. oktobar 2015.

    50. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 9. oktobra, razmotren je i prihvaćen Predlog za donošenje odluke o prestanku funkcije predsednika Privrednog suda u Čačku, koji je podneo Visoki savet sudstva. Takođe, razmotren je i prihvaćen Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koju je podneo Visoki savet sudstva ( od 11. septembra 2015. godine).

  • Sreda, 29. jul 2015.

    49. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 29. jula, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima, dva predloga zakona koji su uvršteni u dnevni red Šestnaestog vanrednog zasedanja u 2015. godini.

  • Utorak, 28. jul 2015.

    48. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 28. jula, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu podneo je amandman na Predlog zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru.

  • Ponedeljak, 27. jul 2015.

    47. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 27. jula, razmotrili u načelu Predlog zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru i Predlog zakona o registru zaposlenih, izabranih, imenovanih, postavljenih i angažovanih lica kod korisnika javnih sredstava, koje je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
ponedeljak, 29. april

Ceo kalendar događaja