Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  • Utorak, 23. februar 2016.

    43. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 23. februara, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu,objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    42. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 22. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kontroli predmeta od dragocenih metala. Na dnevnom redu sednice bili su i razmatranje Predloga zakona o sticanju prava svojine na zemljištu, objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama, u načelu.

  • Petak, 22. januar 2016.

    41. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 22. januara, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o oglašavanju, u pojedinostima.

  • Ponedeljak, 18. januar 2016.

    40. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 18. januara 2016. godine, članovi Odbora razmatrali su i prihvatili Predlog zakona o oglašavanju, u načelu.

  • Sreda, 23. decembar 2015.

    39. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održanoj 23. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima Predlog zakona o zadrugama, Predlog zakona o privrednim komorama, Predlog zakona o centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u Agenciji za privredne registre, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privatizaciji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.

  • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

    38. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrio je, na sednici od 21. decembra, u načelu, predloge zakona o zadrugama, o privrednim komorama, o centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u Agenciji za privredne registre, o izmenama i dopunama Zakona o privatizaciji i o izmenama i dopunama Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.

  • Utorak, 8. decembar 2015.

    37. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrio je, na sednici od 8. decembra, Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2016. godinu, Razdeo 20 – Ministarstvo privrede, Razdeo 26 – Ministarstvo rudarstva i energetike i Razdeo 30 – Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

  • Petak, 4. decembar 2015.

    36. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 4. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima.

  • Utorak, 1. decembar 2015.

    35. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 1. decembra, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima u načelu, i Predlog strategije razvoja energetike Republike Srbije do 2025. godine sa projekcijama do 2030. godine, u načelu i u pojedinostima.

  • Četvrtak, 19. novembar 2015.

    34. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrio je, na sednici od 19. novembra, više informacija i izveštaja koje je podnelo Ministarstvo privrede.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5