Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  • Četvrtak, 4. septembar 2014.

    10. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 4. septembra razmotrili i jednoglasno usvojili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o saradnji u oblasti veterinarstva, koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 10. jul 2014.

    Deveta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 10. jula, Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmatrao je Izveštaj Vlade Republike Srbije o elementarnoj nepogodi - poplavi koja je zadesila Republiku Srbiju i merama koje su preduzete radi spasavanja stanovništva i odbrane ugroženih mesta od poplava.

  • Ponedeljak, 30. jun 2014.

    Osma sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 30.juna članovi Odbora razmatrali su informacije o nenamenskom trošenju sredstava za podsticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i Izveštaj o merama preduzetim povodom zaključaka Odbora od 20.juna 2014.godine o stanju u stočarstvu, veterini i aktuelnoj situaciji sa izvozom mesa u zemlje Carinskog saveza.

  • Petak, 20. jun 2014.

    Sedma sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 20. juna članovi Odbora razmatrali su izveštaje nadležnih organa vezane za stanje u stočarstvu, propise o bezbednosti hrane i situaciju nakon delimične zabrane izvoza mesa u zemlje članice Carinskog saveza (Rusija, Belorusija, Kazahstan).

  • Četvrtak, 12. jun 2014.

    Šesta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 12.juna, članovi Odbora obavili su pripreme za narednu sednicu Odbora na kojoj će se razmatrati nastala situacija u veterini.

  • Utorak, 10. jun 2014.

    Peta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 10.juna, članovi Odbora razmatrali su izveštaje nadležnih organa vezane za situaciju u poljoprivredi i vodoprivredi posle elementarne nepogode koja je zahvatila Republiku Srbiju.

  • Ponedeljak, 26. maj 2014.

    Četvrta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj u subotu, 24. maja, članovi Odbora dogovorili su detalje o realizaciji posete članova Odbora poplavljenim područjima. Po završetku sednice krenuli su u obilazak ugroženih opština.

  • Petak, 23. maj 2014.

    Treća sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 23. maja članovi Odbora doneli Odluku o obrazovanju Pododbora za praćenje senacije štete usled poplava koja su pogodila sela, poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu i Odluku o obrazovanju Radne grupe za razmatranje predstavki i inicijativa.

  • Ponedeljak, 19. maj 2014.

    Druga sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 19. maja, članovi Odbora su sa predstavnicima nadležnih ministarstava, razmotrili situaciju u poljoprivredi i vodoprivredi prouzrokovanu katastrofalnim poplavama koje su zadesile Republiku Srbiju i doneli odgovarajuće preporuke koje će uputiti Vladi Republike Srbije u cilju efikasnijeg delovanje na sanaciji štete.

  • Petak, 9. maj 2014.

    Prva sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Prva sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, koju je na osnovu člana 25. Poslovnika Narodne skupštine sazvala predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, održana je 9. maja 2014.godine.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5