Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

 • Sreda, 13. april 2016.

  52. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici održanoj 13. aprila, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su aktuelnu situaciju vezanu za bezbednost hrane, posebno u vezi sa snabdevanjem mlekom i mlečnim proizvodima stanovništva, ustanova, bolnica i dr. (slučaj u Novom Sadu).

 • Ponedeljak, 14. mart 2016.

  51. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici održanoj 14. marta, Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrio je aktuelnu situaciju u vezi sa elementarnim nepogodama, odnosno poplavama koje su zahvatile Republiku Srbiju.

 • Četvrtak, 3. mart 2016.

  50. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici održanoj 3. marta, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su rezultate rada Odbora u sazivu od 2014. godine.

 • Utorak, 23. februar 2016.

  49. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 23. februara, članovi Odbora razmotrili su aktuelnu situaciju u stočarstvu i otkupne cene u svinjarstvu.

 • Petak, 19. februar 2016.

  48. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu je u Danu za glasanje 19. februara, sazvao sednicu na kojoj je razmotrio amandman na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o stočarstvu, zbog potrebe da se izvrši terminološko usklađivanje prihvaćenih amandmana sa tekstom zakona. Odbor je usvojio amandman kojim se članu 49. dodaje član 49a.

 • Petak, 19. februar 2016.

  47. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na 47. sednici održanoj 19. februara, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su amandmane podnete na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o stočarstvu.

 • Sreda, 17. februar 2016.

  46. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici od 17. februara, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o stočarstvu.

 • Petak, 15. januar 2016.

  45. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici od 15. januara, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmatrali su probleme vezane za zabranu izvoza u zemlje Carinskog saveza Rusija, Belorusija i Kazahstan, probleme vezane za primenu Zakona o bezbednosti hrane i monitoringa i probleme u vezi vakcinacije plavog jezika.

 • Subota, 26. decembar 2015.

  44. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici od 26. decembra 2015. godine, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, u pojedinostima.

 • Ponedeljak, 21. decembar 2015.

  43. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici od 21. decembra, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, u načelu.