Radna tela

  • Petak, 8. jun 2007.

    Deseta sednica Administrativnog odbora

    Administrativni odbor je, razmotrivši ostavku na funkciju narodnog poslanika Miodraga Đidića, predložio da Narodna skupština konstatuje da je narodni poslanik Miodrag Đidić, izabran sa Izborne liste Demokratska stranka, podneo ostavku na funkciju narodnog poslanika pre vremena na koje je izabran, čime su se stekli uslovi za izbor narodnog poslanika sa ove liste kandidata za narodne poslanike.

  • Petak, 8. jun 2007.

    Peta sednica Zakonodavnog odbora

    Na početku Pete sednice Zakonodavnog odbora Narodne skupštine Srbije, koja je održana 7. juna, dosadašnji predsednik Odbora, Goran Rakovac, podneo je ostavku na tu funkciju, a umesto njega za predsednika Odbora izabran je Vlatko Ratković iz Poslaničke grupe Demokratska stranka.

  • Petak, 8. jun 2007.

    Treća sednica Odbora za finansije

    Odbor za finansije je na Trećoj sednici, održanoj 8. juna, raspravljao o izboru guvernera Narodne banke Srbije i Predlogu zakona o izmenama zakona o Državnoj revizorskoh instituciji.

  • Utorak, 5. jun 2007.

    Druga sednica Odbora za odbranu i bezbednost

    Na Drugoj sednici Odbora za odbranu i bezbednost Narodne skupštine Srbije, koja je održana 5. juna, za zamenika predsednika Odbora izabran je Dragan Šormaz.

  • Utorak, 5. jun 2007.

    Druga sednica Odbora za predstavke i predloge

    Odbor za predstavke i predloge je održao Drugu sednicu 5. juna. Na početku sednice, predsednik Odbora, Rajko Baralić, podneo je ostavku na tu funkciju.

  • Utorak, 5. jun 2007.

    Deveta sednica Administrativnog odbora

    Na sednici održanoj 5. juna, Administrativni odbor je razmatrao ostavke na funkciju narodnog poslanika, koje su podneli Vuko Antonijević, Vladeta Janković i Nenad Janković.

  • Četvrtak, 31. maj 2007.

    Druga sednica Odbora za omladinu i sport

    Odbor za omladinu i sport održao je Drugu sednicu 31. maja. Na početku sednice, Borko Ilić i Svetlana Kitić podneli su ostavke na mesto predsednika i zamenika predsednika Odbora, a sednicom je, do izbora novog predsednika, predsedavao Vlado Sekulić.

  • Sreda, 30. maj 2007.

    Druga sednica Odbora za finansije

    Na drugoj sednici Odbora za finansije, održanoj 30. maja, razmotren je u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu koji je Vlada Republike Srbije predložila Narodnoj skupštini po hitnom postupku.

  • Sreda, 30. maj 2007.

    Druga sednica Odbora za saobraćaj i veze

    Odbor za saobraćaj i veze održao je Drugu sednicu 30. maja.Na početku sednice, konstatovano je da prethodno izabrani predsednik, Dejan Perjaničić, nije više član Odbora za saobraćaj i veze.

  • Sreda, 30. maj 2007.

    Druga sednica Odbora za pravosuđe i upravu

    Odbor za pravosuđe i upravu je na Drugoj sednici, održanoj 30. maja , razmotrio i usvojio Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vladi i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnoj upravi.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 4. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja